Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Bochánek, který se vždy povede
Sekaná pečeně s paprikou
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Palačinky s jahodovým přelivem
Brokolicová (květáková) roláda
Plněné papriky ve smetanové omáčce
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Francouzská bageta
Kachní prsa a bramborové suflé
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem