Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Rajčatová pizza
Švestkový koláč
Kuře na soli
Palačinky plněné špenátem
Kyselé zelí do skla
Zapečená růžičková kapusta podle…
Obložená vejce
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…