Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Kapr pro paní Jarčuškovou
Omáčka na špagety III.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Cizrna na italský způsob III.
Sojové maso se zeleninou
Bábovka z kefíru hrníčková
Pomazánka z červené řepy I.
Dušené kotlety na paprice
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem