Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Těstovinový salát s tuňákem
Kotlety na cibuli
Perník II.
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Červená řepa po řecku
Buchty kynuté
Jahelník mrkvový
Mexická polévka Sopa Tarasca
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládové brownies