Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Boloňské brambory
Polévka z uzeného stehýnka
Frankfurtská polévka s houbami
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Citronové řezy-máslové a výtečné
Dušené zelí - zadělávané
Čočkový salát se zeleninou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek