Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Piškotové řezy po padesáté
Kuře „strejdy z Hlinska“
Vepřové nudličky na žampionech
Bramborové těsto-recept po babičce
Prdelky
Rebarborové muffiny
Pstruh na mandlích
Pštrosí maso s rozmarýnem
Celerová omeleta
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Zapečené lečo