Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Bramborový salát s olejem
Teplý bramborový salát
Pomazánka "hned pryč"
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki