Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Pierogi ‒ pirožky
Celerová pomazánka se sýrem
Kuřecí satay
Sumec dle baštýře Jardy
Linecká velikonoční vejce II.
Hranolky se sýrem
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Dančí kýta na pivu
Polévka z medvědího česneku
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Smažený bílý chřest
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení