• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
Napište svůj komentář k receptu

Ostrá pomazánka s pivem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ostrá pomazánka s pivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      g tuk
    • 5
      lžíce pivo (Světlé)
    • 1
      ks cibule
    • chilli
    • paprika - sladká
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh vyšleháme se změklým tukem a s pivem. Přidáme koření, sůl a nakonec vmícháme nakrájenou cibuli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Žloutková polévka s pivem

Žloutková polévka s pivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa | 10. 2. 2017 19:14

    Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)

  • Jana | 7. 4. 2014 14:40

    Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:04

    Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:02

    Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:01

    Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.

  • Tereza T
    Tereza T | 27. 1. 2011 16:56

    Ano, už je opraveno, díky.

  • Soňa | 27. 1. 2011 16:27

    Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)

  • Šárka Kučerová | 11. 4. 2009 18:36

    Hrozně dobrá. Doporučuji.

  • Petule B. | 30. 6. 2008 18:31

    Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.

  • martina markusikova | 29. 6. 2008 10:08

    Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.

  • Ladislav Dorazin | 29. 6. 2008 09:51

    taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!

  • Jiří Jan | 28. 6. 2008 23:53

    Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!

  • Andik | 6. 7. 2007 17:48

    ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?

  • Jana | 2. 4. 2004 06:16

    Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Drcený kmín Měkký tvaroh Paprika - sladká Pivo Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký salát

Lehký salát

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Cibulovo-česnekové plátky

Cibulovo-česnekové plátky

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Francouzské Brambory
Francouzské Brambory
21
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Snadné muffiny s čokoládou
Snadné muffiny s…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Rachel z Přátel Anistonová (56): Proč nikdy neměla děti

Rachel z Přátel Anistonová (56): Proč nikdy neměla děti

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá barbecue marináda BBQ
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá kuřecí stehýnka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá směs s kedlubnami
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostravské karbanátky se sýrem
Ostravské karbanátky se sýrem
  • Recepty.cz
  • Ostrá pomazánka s pivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact