Ostrá tvarohová pomazánka
Domácí chléb s pivem
Žloutková polévka s pivem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)
Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.
Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.
Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)
Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.
Ano, už je opraveno, díky.
Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)
Hrozně dobrá. Doporučuji.
Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.
Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.
taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!
Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!
ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?
Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Africká lilková pomazánka
Gnocchi jako halušky
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Křenová pomazánka II.
Čokoládové suflé
Salát z grilované zeleniny
Těsto na italskou pizzu
Sněhové pusinky II.
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky