Ostrá tvarohová pomazánka
Domácí chléb s pivem
Žloutková polévka s pivem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)
Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.
Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.
Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)
Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.
Ano, už je opraveno, díky.
Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)
Hrozně dobrá. Doporučuji.
Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.
Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.
taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!
Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!
ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?
Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gnocchi s listovým špenátem
Zapečená (nejen) krůtí játra
Lasagne s masem a žampiony
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Buchta z mikrovlnky
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Jáhlové placičky s mrkví
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Česneková pomazánka z červené řepy
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.