Ostrá tvarohová pomazánka
Domácí chléb s pivem
Žloutková polévka s pivem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)
Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.
Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.
Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)
Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.
Ano, už je opraveno, díky.
Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)
Hrozně dobrá. Doporučuji.
Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.
Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.
taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!
Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!
ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?
Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čočková polévka s rajčaty
Rybí pomazánka od maminy
Jehněčí kotlety - grilované
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Bramboráky z chleba
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Okurkové smoothie
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Bramborový guláš
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Dýňové muffiny
Řepánky
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňový cheesecake s ricottou
Hraběnčiny řezy