Ostrá tvarohová pomazánka
Domácí chléb s pivem
Žloutková polévka s pivem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)
Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.
Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.
Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)
Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.
Ano, už je opraveno, díky.
Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)
Hrozně dobrá. Doporučuji.
Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.
Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.
taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!
Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!
ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?
Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ořechový dort mojí babičky
Slaná roláda jako dort
Naložený hermelín s olivami
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Zdravý ovesný dortík
Citronovo-makové muffiny
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Špenátové placičky se sýrem
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Čokoládové brownies
Asijské nudle s restovanou zeleninou