Není toho nějak málo? Má to stačit na dort normální velikosti nebo jsou to spíše řezy?
Dělala jsem na dětskou oslavu, dort byl moc dobrý, hned se snědl, dala jsem do něj šlehačku a vanilkový krém (DrOetker)
Dort se mi povedl, nejdřív jsem zapekla při 180 °a dopékala jsem na horkovzduch při 150 °.
Tak se musím přiznat, že mi tato dobrota nepovedla. I mistr tesař se utne... Myslím, že jsem měla málo rozpálenou troubu, dort sice pěkně naskočil, ale trvalo to dost dlouho a potom se udělala nahoře krusta, dort spadl a uvnitř byl úplně sražený. Moc mně bylo líto těch lískovýcdh oříšků, to je přece jenom velká laskomina pro slípky, ne ?! Tady u těchto lehkých těst bez mouky je důležité, aby byla trouba dobře vyhřátá, tak snad až příště :o))
Minulý vákend jsem dort dělala, moc se povedl, lehoučký není moc sladký, žúžo
Opraveno.
Omlouvám se a prosím o opravu, do těsta mouka nepatří. Vmícháme střídavě oříšky s práškem a sníh z bílků. Děkuji za upozornění
V postupu je ale uvedená - ...lehce vmícháme střídaně mouku smíchanou s ..... Tak, jak to je ?!
Mouka tam asi nepatří,jenom oříšky
Paní Vencová, zřejmě jste zaopmněla uvést kolik té mouky?