• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Oříšková buchta pro domácí pekárny

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oříšková buchta pro domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 75
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • citronová kůra
    • 2,50
      lžička droždí

Postup přípravy receptu

1
Po prvním signálu přidáme rozinky a vlašské ořechy. Program ZÁKLADNÍ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 1. 2008 10:29

    Hluboce se omlouvám, ale tuhle buchtu zařazuju mezi tzv. "nejedlé". Je bez chuti a bez zápachu jak se říká a musela jsem jí po ochutnání opravdu ještě dovylepšovat krémem a čokoládovou polevou, aby byli doma ochotní jí sníst k snídani. Přitom rozmazlení teda nejsou, opravdu ne. Tak nevím kde se stala chyba. Jinak se mi upekla dobře, bez problémů.

  • Magda Sandtmannová | 19. 1. 2008 10:25

    Buchta nám moc chutnala,vynechala jsem rozinky a po vychladnutí buchtu rozřízla podélně a namazala krémem,který jsem si "vypůjčila"z receptu -Pařížské kostky-,který je uveřejněn také na těchto stránkách.Vršek jsem polila čokoládou a ozdobila zbytkem krému.Ani ne za hodinku bylo po buchtě.

  • Jitka | 28. 3. 2007 11:09

    Pro paní Janu: Domácí pekárna je zařízení, které s trochou nadsázky z venku vypadá jako fritovací hrnec. Dáte do ní suroviny a vyndáte hotový chleba, mazanec apod. Nebo se v ní nechá jen vykynout těsto a peče se v klasické troubě. Koukněte na stránky, které uvádí pan Brusák, prostudujte a uvidiíte. I já ji mám už doma. Je skvělá.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2007 16:01

    Jano,čemu nerozumíte? Pokud jste už v pekárně něco pekla, musí Vám být jasné, že nejdříve dáte všechno tekuté, pak všechno sypké, nakonec droždí. Základní program mívá číslo 1, někdy se také jmenuje KLASIK. Zvukové signály jsou dva, první na přidání ingrediencí, ten má na mysli i pan Brusák a druhý, když je pečeno. Je to jednoduché...

  • Jana Remková | 17. 3. 2007 14:09

    co to je,první signál?a základní program?Je to naprosto nesrozumitelné!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Mléko Muškátový oříšek Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Andělské zvony

Andělské zvony

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Kaštany

Kaštany

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

64
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
56
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
41
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
34
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
30
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact