• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Oříšková buchta pro domácí pekárny

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oříšková buchta pro domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 75
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • citronová kůra
    • 2,50
      lžička droždí

Postup přípravy receptu

1
Po prvním signálu přidáme rozinky a vlašské ořechy. Program ZÁKLADNÍ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 1. 2008 10:29

    Hluboce se omlouvám, ale tuhle buchtu zařazuju mezi tzv. "nejedlé". Je bez chuti a bez zápachu jak se říká a musela jsem jí po ochutnání opravdu ještě dovylepšovat krémem a čokoládovou polevou, aby byli doma ochotní jí sníst k snídani. Přitom rozmazlení teda nejsou, opravdu ne. Tak nevím kde se stala chyba. Jinak se mi upekla dobře, bez problémů.

  • Magda Sandtmannová | 19. 1. 2008 10:25

    Buchta nám moc chutnala,vynechala jsem rozinky a po vychladnutí buchtu rozřízla podélně a namazala krémem,který jsem si "vypůjčila"z receptu -Pařížské kostky-,který je uveřejněn také na těchto stránkách.Vršek jsem polila čokoládou a ozdobila zbytkem krému.Ani ne za hodinku bylo po buchtě.

  • Jitka | 28. 3. 2007 11:09

    Pro paní Janu: Domácí pekárna je zařízení, které s trochou nadsázky z venku vypadá jako fritovací hrnec. Dáte do ní suroviny a vyndáte hotový chleba, mazanec apod. Nebo se v ní nechá jen vykynout těsto a peče se v klasické troubě. Koukněte na stránky, které uvádí pan Brusák, prostudujte a uvidiíte. I já ji mám už doma. Je skvělá.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2007 16:01

    Jano,čemu nerozumíte? Pokud jste už v pekárně něco pekla, musí Vám být jasné, že nejdříve dáte všechno tekuté, pak všechno sypké, nakonec droždí. Základní program mívá číslo 1, někdy se také jmenuje KLASIK. Zvukové signály jsou dva, první na přidání ingrediencí, ten má na mysli i pan Brusák a druhý, když je pečeno. Je to jednoduché...

  • Jana Remková | 17. 3. 2007 14:09

    co to je,první signál?a základní program?Je to naprosto nesrozumitelné!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Mléko Muškátový oříšek Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a oregánem

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…

Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
60
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
58
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
52
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
48
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme ji! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme ji! Růžová kabelka…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz Kate Beckinsaleová (51) je k nepoznání: Vztek kvůli hubnutí!

Kate Beckinsaleová (51) je k nepoznání: Vztek kvůli hubnutí!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact