• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Oříšková buchta pro domácí pekárny

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oříšková buchta pro domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g hera
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 75
      g cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks muškátový oříšek
    • citronová kůra
    • 2,50
      lžička droždí

Postup přípravy receptu

1
Po prvním signálu přidáme rozinky a vlašské ořechy. Program ZÁKLADNÍ.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 1. 2008 10:29

    Hluboce se omlouvám, ale tuhle buchtu zařazuju mezi tzv. "nejedlé". Je bez chuti a bez zápachu jak se říká a musela jsem jí po ochutnání opravdu ještě dovylepšovat krémem a čokoládovou polevou, aby byli doma ochotní jí sníst k snídani. Přitom rozmazlení teda nejsou, opravdu ne. Tak nevím kde se stala chyba. Jinak se mi upekla dobře, bez problémů.

  • Magda Sandtmannová | 19. 1. 2008 10:25

    Buchta nám moc chutnala,vynechala jsem rozinky a po vychladnutí buchtu rozřízla podélně a namazala krémem,který jsem si "vypůjčila"z receptu -Pařížské kostky-,který je uveřejněn také na těchto stránkách.Vršek jsem polila čokoládou a ozdobila zbytkem krému.Ani ne za hodinku bylo po buchtě.

  • Jitka | 28. 3. 2007 11:09

    Pro paní Janu: Domácí pekárna je zařízení, které s trochou nadsázky z venku vypadá jako fritovací hrnec. Dáte do ní suroviny a vyndáte hotový chleba, mazanec apod. Nebo se v ní nechá jen vykynout těsto a peče se v klasické troubě. Koukněte na stránky, které uvádí pan Brusák, prostudujte a uvidiíte. I já ji mám už doma. Je skvělá.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2007 16:01

    Jano,čemu nerozumíte? Pokud jste už v pekárně něco pekla, musí Vám být jasné, že nejdříve dáte všechno tekuté, pak všechno sypké, nakonec droždí. Základní program mívá číslo 1, někdy se také jmenuje KLASIK. Zvukové signály jsou dva, první na přidání ingrediencí, ten má na mysli i pan Brusák a druhý, když je pečeno. Je to jednoduché...

  • Jana Remková | 17. 3. 2007 14:09

    co to je,první signál?a základní program?Je to naprosto nesrozumitelné!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Mléko Muškátový oříšek Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Čočka s vejcem a párkem

Čočka s vejcem a párkem

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová (kedlubnová) minutka

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

41
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
31
Staročeský domácí chléb
Staročeský domácí chléb
30
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
24
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
23
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 12. 8. 2025: Koho potěší příjemný rozhovor a koho čeká úspěšný pracovní den?

Denní horoskop na úterý 12. 8. 2025: Koho potěší příjemný rozhovor a koho čeká úspěšný pracovní den?

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Oříšková buchta pro domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact