Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MílaO
|23. 6. 2013 12:37
200g oříšků na tak málo mouky? A k tomu ještě 125g tuku? Vždyť to musí být šíleně mastné a energetická bomba! Na tohle množství oříšků už bych nedávala žádný tuk. To mě tedy odradilo. =-O
Výborná, bohužel jsem neměla už hladkou mouku dala jsem jen polohrubou...povedla se také
Zuzana Šindlerová
|16. 2. 2007 11:36
Bude tak dobrá i s vlašskými ořechy? Jsem alergická na lískové oříšky, dusím se po nich. Jinak musí být super.
Jana Andrlová
|15. 2. 2007 21:44
Vynikající!!!! Ořechy miluju v jakékoliv podobě. Bábovky sice moc nemusím, ale tahle vážně nemá chybu. Dávám1*.
Tereza Kubíková
|10. 2. 2007 18:48
UFFF... tak to jsem si tedy oddychla, že jsem Vám recept nezkazila))) určitě sama vyzkouším přeji hezký den
Jitka Kovářová
|10. 2. 2007 11:44
Terezko,děkuji za pomoc.Postup jste napsala super.Vajíčka dávám celá,sníh není potřeba,bábovka je i tak hezky nadýchaná.A mléka dávám minimálně 2dcl na takové množství surovin.Určitě bude bábovka chutnat,u nás se po ní vždy jen zapráší.
Hana Rožníčková
|9. 2. 2007 11:51
Terezko díky, já mám svůj recept na oříškovou bábovku a dělám jí přesně dle Vašeho popisu. Spíš jsem ( snad decentně ) chtěla autorku upozornit, aby napsala podrobnější postup pro neznalé. Tím nechci říct, že umím vše.
Tereza Kubíková
|9. 2. 2007 11:26
Hanko, sice nejsem Jitka, ale poradím Vám...Heru zásadně nerozehřívejte...pak by to nebylo těsto ale šlichta...moučkový cukr vyšlehejte s vejci(neoddělujte, ale pokud máte radši nadýchanou bábovku, tak použijte sníh, ale není to nutné), přidejte Heru nakrájenou na malé kousky a vyšlehejte, pak přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva, oříšky no a nakonec mléko(to bych tam dala spíš podle hustoty...) tak ať se dílo podaří))) dobrou chuť. no a snad jsem to nenapsala špatně paní Jitko
Hana Rožníčková
|9. 2. 2007 10:25
Jitko, myslím si, že pro začínající ( a nejen pro ně ) kuchařinky nestačí napsat - postupně smíchat všechny suroviny. Heru třít s cukrem nebo jí rozpustit??? Já bych jí asi třela s cukrem, přidala vejce ( celá?? ) nebo žloutky a nakonec sníh?? Můžeš poradit???