Jedná se o britský recept, díky němuž můžete zužitkovat veškeré zbytky surovin, které máte doma. Navíc tento pokrm můžete připravit jako vegetariánskou variantu nebo s trhaným masem. Pokud nejíte maso, je to především o zelenině, a pokud máte maso rádi, tak si ho do uvařené zeleniny můžete přidat. S tímto receptem si můžete trochu pohrát, žádná surovina není pevně dána, takže vaší fantazii se meze nekladou.
Nakrájejte uvařenou zeleninu na středně velké kusy. Přidejte do pánve s rozehřátým máslem a přímo v pánvi zeleninu ještě rozšťouchejte na jakoby placku a smažte na pánvi cca 20 minut.
Po chvíli vždy placku po částech obracejte a zase udusejte. Cílem je, aby byl pokrm ze všech stran dostatečně osmažen. Nakonec trochu posolte a dejte na talíř. Nevadí, když se část roztrhne. Servírujte s barbecue omáčkou.