Celé vejce třeme s cukrem do pěny, postupně přiléváme vlažné mléko, olej a nakonec mouku s práškem do pečiva. Můžeme přidat ovoce či rozinky podle chuti.Výhoda je v tom, že vejce se třou do pěny celé, tudíž odpadá šlehání bílků, vyzkoušejte.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Samcová
|24. 2. 2009 14:07
Kdysi jsem měla recept na výbornou olejovou bábovku, bohužel jsem ho někde zašila a žádná jiná olejová nebyla taková vláčná. Určitě ráda vyzkouším tento recept. Díky za doporučení. Zdravím. Ivana
Bahar Karaer
|24. 2. 2009 13:48
Babovka je skutecne moc dobra, vydrzela 3 dny krasne vlacna a cerstva. Moc si na ni pochutnal i muj trilety syn. Dekuji za recept.
mia
|7. 2. 2007 14:54
je moc dobré do ní místo rozinek,přidat jemné kostičky kompotového ananasu,obalené v hrubé mouce