• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Originál Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Originál Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks rajče
    • 3
      lžíce červená paprika
    • 2
      l voda
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V hrnci, v asi 0,3 l vody, vaříme nadrobno nakrájenou cibuli 15 minut. Přidáme mletou červenou papriku, promícháme a přidáme zbytek vody. Do hrnce vložíme hlavu z kapra, vnitřnosti a ocas. Kapra pokrájíme na podkovičky, vysekneme hřbetní kost, čímž nám vzniknou pásky masa. Hřbetové kosti z podkoviček vložíme do hrnce, pridáme oloupané, nakrájené rajče, nakrájenou papriku a vaříme asi 1 hodinu. Pásky masa, kůží dolů, poklademe na vymaštěný pekáč, osolíme, okořeníme a pečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Hotovou polévku přecedíme, vložíme do ní opečené maso, osolíme, okořeníme, prohřejeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Halászlé

Halászlé

Brownies (original England)

Brownies (original England)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta | 8. 12. 2015 08:31

    Halaszle je velmi ostrá polévka. Kde je v receptu pálivá papriky?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • Bhavana | 13. 7. 2013 21:21

    The abliity to think like that is always a joy to behold

  • Lászlo Vajda | 26. 1. 2012 19:12

    Prečo si myslíte, že ten recept je "Originál"? Podľa toho, ako ho poznáme v Madarsku, je dosť daleko od toho, čo sa tu považuje za normálny a aj napriek tomu ho nepokladáme za originálny. Už p. Jarka z Bratislavy Vám niečo naznačila. Ja sa len pripájam, možnože trochu kritickejšie. Nebolo by vhodnejšie to slovo "Originál" z názvu vypustiť?

  • Janita | 6. 10. 2006 08:40

    to musim vyzkušet!rybí polévku nejím, ale moj ogar má polívky móc rád,tak doufám, že ho tímto skvělým receptem překvapím :-) ... snad se zadří.Dám vědět jak to dopadlo .-j

  • Jarka z Bratislavy. | 21. 9. 2005 23:11

    Ďakujem za variant, ktorý nepoznám. Oceňujem, že rybie rezy zostanú pevné, lebo sú pečené. Ak sa varia už v hotovej gulášovej polievke, zvyknú sa rozvariť. Vo všeobecnosti sa do základu vývaru dáva oveľa viac rýb, hociakých plevelných, a tiež koreňová zelenina.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Polévky Rybí Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Kapr Rajče Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Pizza roláda podle mě

Pizza roláda podle mě

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

57
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
44
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
41
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
30
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
28
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Generace na nože: Proč si v práci lezeme na nervy kvůli věku?

Generace na nože: Proč si v práci lezeme na nervy kvůli věku?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact