• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
Napište svůj komentář k receptu

Originál Halászlé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Originál Halászlé
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks rajče
    • 3
      lžíce červená paprika
    • 2
      l voda
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V hrnci, v asi 0,3 l vody, vaříme nadrobno nakrájenou cibuli 15 minut. Přidáme mletou červenou papriku, promícháme a přidáme zbytek vody. Do hrnce vložíme hlavu z kapra, vnitřnosti a ocas. Kapra pokrájíme na podkovičky, vysekneme hřbetní kost, čímž nám vzniknou pásky masa. Hřbetové kosti z podkoviček vložíme do hrnce, pridáme oloupané, nakrájené rajče, nakrájenou papriku a vaříme asi 1 hodinu. Pásky masa, kůží dolů, poklademe na vymaštěný pekáč, osolíme, okořeníme a pečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Hotovou polévku přecedíme, vložíme do ní opečené maso, osolíme, okořeníme, prohřejeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburgery original

Hamburgery original

Halászlé

Halászlé

Brownies (original England)

Brownies (original England)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta | 8. 12. 2015 08:31

    Halaszle je velmi ostrá polévka. Kde je v receptu pálivá papriky?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • VlaM | 24. 9. 2015 09:31

    Tak jak to dopadlo?

  • Bhavana | 13. 7. 2013 21:21

    The abliity to think like that is always a joy to behold

  • Lászlo Vajda | 26. 1. 2012 19:12

    Prečo si myslíte, že ten recept je "Originál"? Podľa toho, ako ho poznáme v Madarsku, je dosť daleko od toho, čo sa tu považuje za normálny a aj napriek tomu ho nepokladáme za originálny. Už p. Jarka z Bratislavy Vám niečo naznačila. Ja sa len pripájam, možnože trochu kritickejšie. Nebolo by vhodnejšie to slovo "Originál" z názvu vypustiť?

  • Janita | 6. 10. 2006 08:40

    to musim vyzkušet!rybí polévku nejím, ale moj ogar má polívky móc rád,tak doufám, že ho tímto skvělým receptem překvapím :-) ... snad se zadří.Dám vědět jak to dopadlo .-j

  • Jarka z Bratislavy. | 21. 9. 2005 23:11

    Ďakujem za variant, ktorý nepoznám. Oceňujem, že rybie rezy zostanú pevné, lebo sú pečené. Ak sa varia už v hotovej gulášovej polievke, zvyknú sa rozvariť. Vo všeobecnosti sa do základu vývaru dáva oveľa viac rýb, hociakých plevelných, a tiež koreňová zelenina.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Polévky Rybí Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Kapr Rajče Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Americká buchta

Americká buchta

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Pomerančová zmrzlina

Pomerančová zmrzlina

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

73
Dýňová tortila
Dýňová tortila
63
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
57
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Marek Ztracený se vrací: Překonal sám sebe!

Marek Ztracený se vrací: Překonal sám sebe!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

  • Recepty.cz
  • Originál Halászlé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact