Kapustičky uvaříme ve slané vodě (5-7 minut). Vyjmeme, dáme okapat. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájený česnek a cibuli, osmahneme přidáme kapustičky, zázvor a vývar. Podusíme asi 3-4 minuty.
2
V šálku umícháme víno se sojovou omáčkou, cukrem, glutasolem a namočenou maizenou. Vlijeme ke kapustičkám, zamícháme a krátce povaříme. Podáváme jako přílohu k masu nebo s vařenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Natali
|20. 10. 2006 18:59
Ruzickova kapusta je horka dokud se uplne nedovari, chce to rozkrojit jednu a ochutnat.
Ivana
|13. 1. 2006 20:24
Mila Pavlinko, slysela jsi nekdy o tom, ze na internet se muzes pripojit i v cizine? Tady si zrovna na hacky a carky nepotrpi. Je mi lito, ze jsi se okradala o cas a snazila se byt ironicka, tve poznamky byly totiz mimo misu. Jinak Ti preji mnoho horkych chvil u plotny. Mej se Vladko.
Vlaďka
|5. 1. 2006 20:25
Ta čeština je ale zrádná. bez háčku je horká a s háčkem hořká. Možná právě to měla na mysli Ivana. Proč hned ta jedovatost.Pavlo?
pavla švestková
|5. 1. 2006 12:19
To bude asi tim že prošla varem.Ivanko. A věci prošlé touto úpravou, zhusta horké bývají.
Ivana Rosicka
|4. 1. 2006 19:22
Recept sam o sobe je bezva, ale kapusta byla po uvareni strasne horka, vi nekdo cim to je?
pavla švestková
|12. 4. 2005 12:31
Je to výborné, lehké jídlo vynikající chuti.Bála jsem se toho zázvoru,ale je přesně na svém místě.Super!