Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, rozložíme na misu, přičemž je dobře potřeme marinádou, kterou jsme pripravili z octa, soli, prolisovaného česneku, zázvoru, kmínu. Necháme v chladu přes noc odstát. Z vajec, mléka a strouhaného sýra uděláme těstíčko, ve kterém řízky obalujeme a smažíme z obou stran v oleji.
2
Podáváme s brambory, kaší nebo hranolky a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|12. 5. 2006 07:09
Normálny 8%, ale v poslednej dobe mám pocit, že ho u nás šudia, pretože keď si spomeniem na ocot pred pár rokmi, tak bol podstatne agresívnejší. Ak je ten váš ostý, dajte do marinády len 1 lyžicu, ochutnajte a podľa chuti buď ešte dodáte aj druhú alebo nie.
Jana Kutačová
|12. 5. 2006 00:00
To vypadá moóóc dobře.Maso se díky octu rychleji rozloží a nasákne kořením...mňam!To musím vyzkoušet.
Anonym
|11. 5. 2006 20:32
Da se to udelat s citronovou stavu misto octa:-))
luckymili
|11. 5. 2006 17:09
Terezo, prosím vás, jaký ocet používáte, není normální příliš agresivní?