• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
Napište svůj komentář k receptu

Orgasmus pro chuťové buňky

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Orgasmus pro chuťové buňky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí svíčková
    • slunečnicový olej
    • smetana
    • sýr niva
    • eidam sýr
    • gyros koření
    • grilovací koření
    • podravka Vegeta

Postup přípravy receptu

1
Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z nás, jak to máme rádi. Já ho třeba jen tak lehce promáčknu, protože ho mám rád krvavý a vysoký, tím samozřejmě nechci říct, že kdyby se více promáčkl, že z něj nemůžete udělat "krvák" - to už záleží pouze na době úpravy.
2
Nicméně takto připravený biftek z obou stran okořeníme všemi výše uvedeným kořením (kromě vegety) a dáme na rozpálený olej, restujeme z obou stran pokud chcete "originál", tak z každé strany asi 2-3 minuty. Po této době biftek sejmeme z pánve a připravíme si tu boží omáčku a to tak: do pánve nalijeme smetanu a přidáme strouhaný eidam a nivu, jemně okořeníme vegetou a gyros kořením, stále mícháme, dokud se sýry nerozpustí.
3
A v tuto chvíli jste se stali sami pro sebe velkými šéfkuchaři, protože takovýto biftek je opravdu slast. Vřele doporučuji konzumovat s čerstvým chlebem nebo prostě s tím, co vám příjde k chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

"Orgasmus"

"Orgasmus"

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 14. 5. 2008 00:49

    slečno či paní Marcelo odlití oleje či jiných tuků je samozřejmostí omlouvám se proto těm co nalétli a neslili jej každopádně případné připáleniny odstraňte také jednodušše tím ,že na rozpálenou pánev nalejete studenou vodu....poté můžete bez výčitek připravovat bezva omáčku

  • Marcela Vrabcová | 6. 5. 2008 13:37

    Myslim, ze v receptu chybi jedna malickost, na kterou ja jsem prisla pri mnohonasobnych pokusech o horcicnou omacku, jakou dela mama... je dulezite slit z panve tuk a nechat tam jen pripadne pripeceniny, nez tam naliji smetanu. Jinak je omacka mastna s neni to proste ono.

  • marian jakubec | 3. 5. 2008 20:06

    Je to fakt,husty maso.

  • Luboš | 30. 12. 2006 08:48

    S Věrou musí být radost vařit:o) a ještě takovou dobrotu...

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:31

    dobrý nápad budu o tom přemýšlet určitě dostanete první výtisk...:-)

  • Věra | 12. 9. 2006 15:17

    Martine, vy byste mohl být spisovatel erotické kuchařky, myslím, že by mladé holky z tého knížky byly hotové. Těším se na vaše další recepty:-))

  • martin jirout | 12. 9. 2006 13:46

    jsem rád že to tak berete...pokusím se vás nezklamat dalšími recepty....

  • ELA | 12. 9. 2006 08:41

    znovu díky za atraktivní recept a jeho bezvadnou "prezentaci". Stručné, jasné, výstižné, neodolatelné :)

  • Simča Sládková | 12. 9. 2006 00:31

    No nevím, jak to chutná (vypadá to zajímavě), ale název je lákavý :o)))

  • Věra | 11. 9. 2006 15:12

    mám Or...... už jen při čtení tohoto receptu :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Grilovací koření Gyros koření Hovězí svíčková Podravka Slunečnicový olej Smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Xtý jogurtový koláč s ovocem a drobenkou

Xtý jogurtový koláč s ovocem a…

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Bramborové housky

Bramborové housky

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

249
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
227
Máslové řízky
Máslové řízky
158
Dýňová tortila
Dýňová tortila
120
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
55
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact