• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
Napište svůj komentář k receptu

Orgasmus pro chuťové buňky

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Orgasmus pro chuťové buňky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí svíčková
    • slunečnicový olej
    • smetana
    • sýr niva
    • eidam sýr
    • gyros koření
    • grilovací koření
    • podravka Vegeta

Postup přípravy receptu

1
Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z nás, jak to máme rádi. Já ho třeba jen tak lehce promáčknu, protože ho mám rád krvavý a vysoký, tím samozřejmě nechci říct, že kdyby se více promáčkl, že z něj nemůžete udělat "krvák" - to už záleží pouze na době úpravy.
2
Nicméně takto připravený biftek z obou stran okořeníme všemi výše uvedeným kořením (kromě vegety) a dáme na rozpálený olej, restujeme z obou stran pokud chcete "originál", tak z každé strany asi 2-3 minuty. Po této době biftek sejmeme z pánve a připravíme si tu boží omáčku a to tak: do pánve nalijeme smetanu a přidáme strouhaný eidam a nivu, jemně okořeníme vegetou a gyros kořením, stále mícháme, dokud se sýry nerozpustí.
3
A v tuto chvíli jste se stali sami pro sebe velkými šéfkuchaři, protože takovýto biftek je opravdu slast. Vřele doporučuji konzumovat s čerstvým chlebem nebo prostě s tím, co vám příjde k chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

"Orgasmus"

"Orgasmus"

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 14. 5. 2008 00:49

    slečno či paní Marcelo odlití oleje či jiných tuků je samozřejmostí omlouvám se proto těm co nalétli a neslili jej každopádně případné připáleniny odstraňte také jednodušše tím ,že na rozpálenou pánev nalejete studenou vodu....poté můžete bez výčitek připravovat bezva omáčku

  • Marcela Vrabcová | 6. 5. 2008 13:37

    Myslim, ze v receptu chybi jedna malickost, na kterou ja jsem prisla pri mnohonasobnych pokusech o horcicnou omacku, jakou dela mama... je dulezite slit z panve tuk a nechat tam jen pripadne pripeceniny, nez tam naliji smetanu. Jinak je omacka mastna s neni to proste ono.

  • marian jakubec | 3. 5. 2008 20:06

    Je to fakt,husty maso.

  • Luboš | 30. 12. 2006 08:48

    S Věrou musí být radost vařit:o) a ještě takovou dobrotu...

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:31

    dobrý nápad budu o tom přemýšlet určitě dostanete první výtisk...:-)

  • Věra | 12. 9. 2006 15:17

    Martine, vy byste mohl být spisovatel erotické kuchařky, myslím, že by mladé holky z tého knížky byly hotové. Těším se na vaše další recepty:-))

  • martin jirout | 12. 9. 2006 13:46

    jsem rád že to tak berete...pokusím se vás nezklamat dalšími recepty....

  • ELA | 12. 9. 2006 08:41

    znovu díky za atraktivní recept a jeho bezvadnou "prezentaci". Stručné, jasné, výstižné, neodolatelné :)

  • Simča Sládková | 12. 9. 2006 00:31

    No nevím, jak to chutná (vypadá to zajímavě), ale název je lákavý :o)))

  • Věra | 11. 9. 2006 15:12

    mám Or...... už jen při čtení tohoto receptu :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Grilovací koření Gyros koření Hovězí svíčková Podravka Slunečnicový olej Smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Pařeznická bramboračka

Pařeznická bramboračka

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
33
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
24
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact