slečno či paní Marcelo odlití oleje či jiných tuků je samozřejmostí omlouvám se proto těm co nalétli a neslili jej každopádně případné připáleniny odstraňte také jednodušše tím ,že na rozpálenou pánev nalejete studenou vodu....poté můžete bez výčitek připravovat bezva omáčku
Myslim, ze v receptu chybi jedna malickost, na kterou ja jsem prisla pri mnohonasobnych pokusech o horcicnou omacku, jakou dela mama... je dulezite slit z panve tuk a nechat tam jen pripadne pripeceniny, nez tam naliji smetanu. Jinak je omacka mastna s neni to proste ono.
Je to fakt,husty maso.
S Věrou musí být radost vařit:o) a ještě takovou dobrotu...
dobrý nápad budu o tom přemýšlet určitě dostanete první výtisk...:-)
Martine, vy byste mohl být spisovatel erotické kuchařky, myslím, že by mladé holky z tého knížky byly hotové. Těším se na vaše další recepty:-))
jsem rád že to tak berete...pokusím se vás nezklamat dalšími recepty....
znovu díky za atraktivní recept a jeho bezvadnou "prezentaci". Stručné, jasné, výstižné, neodolatelné :)
No nevím, jak to chutná (vypadá to zajímavě), ale název je lákavý :o)))
mám Or...... už jen při čtení tohoto receptu :-)))