• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
Napište svůj komentář k receptu

Orgasmus pro chuťové buňky

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Orgasmus pro chuťové buňky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí svíčková
    • slunečnicový olej
    • smetana
    • sýr niva
    • eidam sýr
    • gyros koření
    • grilovací koření
    • podravka Vegeta

Postup přípravy receptu

1
Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z nás, jak to máme rádi. Já ho třeba jen tak lehce promáčknu, protože ho mám rád krvavý a vysoký, tím samozřejmě nechci říct, že kdyby se více promáčkl, že z něj nemůžete udělat "krvák" - to už záleží pouze na době úpravy.
2
Nicméně takto připravený biftek z obou stran okořeníme všemi výše uvedeným kořením (kromě vegety) a dáme na rozpálený olej, restujeme z obou stran pokud chcete "originál", tak z každé strany asi 2-3 minuty. Po této době biftek sejmeme z pánve a připravíme si tu boží omáčku a to tak: do pánve nalijeme smetanu a přidáme strouhaný eidam a nivu, jemně okořeníme vegetou a gyros kořením, stále mícháme, dokud se sýry nerozpustí.
3
A v tuto chvíli jste se stali sami pro sebe velkými šéfkuchaři, protože takovýto biftek je opravdu slast. Vřele doporučuji konzumovat s čerstvým chlebem nebo prostě s tím, co vám příjde k chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :-)

Talíř vidím rudě, stop chuťové nudě :…

"Orgasmus"

"Orgasmus"

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 14. 5. 2008 00:49

    slečno či paní Marcelo odlití oleje či jiných tuků je samozřejmostí omlouvám se proto těm co nalétli a neslili jej každopádně případné připáleniny odstraňte také jednodušše tím ,že na rozpálenou pánev nalejete studenou vodu....poté můžete bez výčitek připravovat bezva omáčku

  • Marcela Vrabcová | 6. 5. 2008 13:37

    Myslim, ze v receptu chybi jedna malickost, na kterou ja jsem prisla pri mnohonasobnych pokusech o horcicnou omacku, jakou dela mama... je dulezite slit z panve tuk a nechat tam jen pripadne pripeceniny, nez tam naliji smetanu. Jinak je omacka mastna s neni to proste ono.

  • marian jakubec | 3. 5. 2008 20:06

    Je to fakt,husty maso.

  • Luboš | 30. 12. 2006 08:48

    S Věrou musí být radost vařit:o) a ještě takovou dobrotu...

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:31

    dobrý nápad budu o tom přemýšlet určitě dostanete první výtisk...:-)

  • Věra | 12. 9. 2006 15:17

    Martine, vy byste mohl být spisovatel erotické kuchařky, myslím, že by mladé holky z tého knížky byly hotové. Těším se na vaše další recepty:-))

  • martin jirout | 12. 9. 2006 13:46

    jsem rád že to tak berete...pokusím se vás nezklamat dalšími recepty....

  • ELA | 12. 9. 2006 08:41

    znovu díky za atraktivní recept a jeho bezvadnou "prezentaci". Stručné, jasné, výstižné, neodolatelné :)

  • Simča Sládková | 12. 9. 2006 00:31

    No nevím, jak to chutná (vypadá to zajímavě), ale název je lákavý :o)))

  • Věra | 11. 9. 2006 15:12

    mám Or...... už jen při čtení tohoto receptu :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Grilovací koření Gyros koření Hovězí svíčková Podravka Slunečnicový olej Smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolová polévka II.

Fazolová polévka II.

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Karamelový koláč

Karamelový koláč

Pikantní salát s čočkou

Pikantní salát s čočkou

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

280
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
133
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
79
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
29
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
20
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou,…
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
AHA.cz Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Survivor Novotný: Soukup na mě poslal gorily! A připravil mě o práci

Survivor Novotný: Soukup na mě poslal gorily! A připravil mě o práci

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Orgasmus pro chuťové buňky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact