• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • "Orgasmus"
Napište svůj komentář k receptu

"Orgasmus"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 439
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Orgasmus"
"Orgasmus"
"Orgasmus"
"Orgasmus"
"Orgasmus"
"Orgasmus"
"Orgasmus"
5fotografií
Nahrát fotku
 

Dezert s názvem, díky kterému se možná nejspíš začervenáte. Jakmile ale ochutnáte, už nebudete chtít přestat! Žádné zázračné suroviny – kombinace kompotovaného ananasu, pudinku, pomazánkového másla a ořechů zkrátka dělá divy.

Míša řezy krok za krokem

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      plechovka ananasový kompot menší - rozmixovat i se šťávou
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 1,50
      hrnek cukr krupice
  • Krém
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kelímek vanilkový pudink nebo uvařit půl vanilkového pudinku ve 200ml mléka
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      hrst ořechy
    • 1,50
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Vše zamíchat, dát péct, nechat vychladnout a potřít krémem. Nakonec posypat sekanými ořechy a pocákat čokoladou (100 g čokolády na vaření a 70 g ztuženého tuku rozpustit ve vodní lázni).

RADA: Domácí vanilkový extrakt

2
Omlouvám se za název, ale opravdu jsem tento recept pod tímto názvem obdržela...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechový dort s karamelovým krémem

Ořechový dort s karamelovým krémem

Smetanový dortík

Smetanový dortík

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • roman1365 | 5. 10. 2018 19:27

    už jsem to pekl je to vynikající kaloricka bomba.

  • JITKA79 | 16. 2. 2018 20:01

    Koukám, že tam mám chybu u pudinku. Jen ze 1/4 litru.

  • JITKA79 | 16. 2. 2018 12:26

    Poprvé jsem Orgasmus pekla protože jsem dělala marinádu na kuře. Patři tam šťáva z ananasového kompotu a sojovka. Ananas zbyl, takže co s ním? Šťava taky, ale rozhodně ne všechna, takže určitě šťávu ubrat. Další věc je těsto. Stejně jako u muffinů není žádoucí šlehání, ani tady nedoporčuji příliš energie věnovat nesmyslnému oddělování žloutků a bílků. Jinde jo, ale tady je to zbytečné. Do těsta jsem kápla trochu rumu a přírodní vanilkové esence. No a trouba? 180 °C a péct do zezlátnutí, pak zkoušet špejlí. Ona ta špejle úplně suchá nebude, protože je to "mokrá buchta". Pudink vařím klasicky z 1/2litru, ale protože pak přidávám balení mascarpone, celkem 1/2kila, tak trochu sladší. Nebo pak dosladit práškovým když se to vyšlehává. Dá se s tím pohrat i jako s dortem a plnit vrstvy. Ořechy pocákám rozpuštěnými ledovými kaštany. Tenhle recept tady mi posloužil moc dobře a jsem ráda, že jsem zrovna měla v lednici mascarpone. Na pomazánkové nežehrám, myslím si, že je to kvalitní český výrobek ze syrovátky, ale některé krémy jsou lepší tučnější. Díky za recept.

  • Evangelin | 12. 11. 2016 10:09

    Výborný řez, nezapomínat soud a prdopeč až nakonec v trošce mouky a hned s tím do trouby, jinak soda "vyšumí" a korpus je nízký, místo pudinku šlehaná smetana, dobrou chuť <3

  • Jarcaa | 31. 5. 2016 12:16

    Mě se taky název orgasmus líbí. Chystám se upéct na zítřek - přestěhovali jsme se a staví se dvě osmdesátileté sousedky z předešlého bytu - no nevím jak jim budu název vysvětlovat 8-)

  • Liliana | 26. 4. 2016 08:36

    Je vynikající. Akorát popis moc stručný. Šťávu z konzervy ananasu tam nedávám aby nebyla tolik mokra. Těsto.: žloutky oddělte od bílků. Z bílků uslehejte snich a vmíchejte nakonec. Krem: dělam ze zakysanky a tvarohu :-) uplně nejlepší. Dobrou chuť <:-)

  • Liliana | 26. 4. 2016 08:36

    Je vynikající. Akorát popis moc stručný. Šťávu z konzervy ananasu tam nedávám aby nebyla tolik mokra. Těsto.: žloutky oddělte od bílků. Z bílků uslehejte snich a vmíchejte nakonec. Krem: dělam ze zakysanky a tvarohu :-) uplně nejlepší. Dobrou chuť <:-)

  • Klára | 27. 2. 2016 11:12

    Co je na orgasmu " obhrublého" :-\

  • vochcalplůtek | 20. 2. 2016 13:04

    Nejen krásné jméno má tento recept,ale také i dobře chutná. Velmi si ho pochvalovala celá rodina. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Jana | 19. 10. 2015 08:43

    :-) :-) :-) výborný, přidávám k margotce navrch i ořechy a pokapu nejen čokoládou, ale když už i karamelovou polevou, nemá chybu!! :)

  • Tinkapletinka | 18. 10. 2015 17:14

    Tak už chápu ty zklamané komenty :-! Mě se teda taky nepovedl , mam to jak mokrou želatinu :-( Řekla bych ,že tam bylo moc té štávy z kompotu ,takže příště uberu .

  • Tinkapletinka | 18. 10. 2015 17:14

    Tak už chápu ty zklamané komenty :-! Mě se teda taky nepovedl , mam to jak mokrou želatinu :-( Řekla bych ,že tam bylo moc té štávy z kompotu ,takže příště uberu .

  • natule | 20. 9. 2015 12:22

    Vynikající, určitě doporučuji!!! :-) Já jen odměřovala velkým hrnkem, takže korpus vysoký. :-( Musela jsem nastavit krém o jen kelímek pom.másla navíc. Ořechy nemusíme, tak dle rad tady jsem posypala nastrouhanou Margotkou.!!!!! ;-)

  • jiří | 19. 8. 2015 18:59

    plně souhlasím

  • Soniq | 8. 8. 2015 08:39

    Na krém je také moc dobré a zajímavé použít pomazánkové máslo s přírodní vanilkou od Madety :-) :-)

  • lenka | 27. 6. 2015 16:26

    Na krem je lepsi uslehat smetanu,smichat se zakysanou smetanou a pomazankovym maslem.Na to nastrouhat susenku Margot. :-)

  • Ivana | 25. 5. 2015 14:34

    Dobrýden, dělám ho už dlouho podle zadání a je to prostě luxu...jen záleží na tom, jaké pomazánkové kupujete. Já kupuji vžd Bystřické, je nejlepší. Apudingkupuji takový ten vanilový desert se slehackouza 5 Kc :)Dávám dvě pom. másla a dva dezerty...a cukr dávám moučka...

  • Martina Kopecká | 19. 5. 2015 13:42

    Dobrý den, jak chcete,já to dělala třeba na vymazaný plech myslím že to je lepší že to tak není suchý

  • Martina Kopecká | 19. 5. 2015 13:36

    Dobrý den,byl moc výborný zkuste někdy s mandarinkama je moc taky výborný :-)

  • Martina Kopecká | 19. 5. 2015 13:36

    Dobrý den,byl moc výborný zkuste někdy s mandarinkama je moc taky výborný :-)

  • Pája | 3. 5. 2015 11:59

    Tak jsem také vyzkoušela, ale odvázaná z původního receptu nejsem. Do krému jsem musela přidat 400g zakysanou smetanu a další 2 pytlíčky vanil. cukru. Krém dle receptu v rodině nikomu nechutnal. Příště až budu dělat tento dezert vynechám pomazánkové máslo úplně a puding udělám z půl litru.

  • Lucík | 8. 4. 2015 18:01

    Prosím vás, dáváte to na plech ? ne vymazaný plech ?

  • sheila17 | 5. 4. 2015 19:17

    Přesně tak, ananas tam není cítit. Nazývat tento moučník "řezy" by byl hřích ještě větší, než ho přirovnávat k orgasmu :-D

  • sheila17 | 5. 4. 2015 19:14

    Naprosto luxusní zákusek. Říkat tomu řezy by bylo pod úroveň. Držte se zadání receptu, rozhodně neubírat cukr. Ani bych nenastavovala tvarohem, protože pak už to není to, co to má být. Doporučuji i pro slavnostní příležitosti. Už se těším, až se předvedu před rodinou, přátelé již ocenili na výbornou. :@

  • bastardicek | 15. 3. 2015 14:13

    by mne zajimalo co je na slovu orgasmus obhroubleho.. :-D ja jich dneska napriklad mela tri a nic obhroubleho jsem na tom nevidela.. <3 :-D Kazdopadne vsici co tuhle buchtu delaji i rikaji orgasmus, nebo sex na plechu, si muzete vybrat.. :-D :-D

  • Jana | 14. 3. 2015 14:29

    Já nevím, ale radši bych řešila důležitější věci-než název samotný..Třeba, jaké konzistence má být těsto, jak dlouho a při jakém stupni pečeme.?? :-P :-P

  • Majina | 10. 3. 2015 11:13

    Nuže.. co třeba proto, že se do nich dává ananas? :-\ :-))

  • Jonatan | 7. 3. 2015 14:00

    Ale no táák....Nevím co je na "orgasmu" nechutného??? Dortík skvělej a co se týče jeho názvu....Taky fajn myslím... ;-)

  • Jonatan | 7. 3. 2015 13:55

    Ale no táááák....:-D :-D Nevím co je na tom nechutného?? Dortík ten je skvělej no a co se týče jeho názvu....řekl bych, že je fajn ;-) :-P

  • Pola | 4. 3. 2015 19:17

    Nechápu proč ananasové řezy - s ananasem nemají nic společného :-(

  • Laduš | 2. 3. 2015 18:37

    Tak dneska jsem ho upekla poněkolikáté,ale řekla bych že je lepší udělat krém z pudingu z pytlíku. Krém je pak hustější a nemusí se tam dávat stužovač. :-)

  • mimi | 14. 2. 2015 12:33

    Recept je zajímavý a chutný, ale přidat komentář mě přimělo něco jiného. Dámy, co přesně je nechutného a obhroublého na orgasmu? ;-) :-D

  • vendula | 5. 2. 2015 21:13

    Kdosi to tady už napsal, název je přinejmenším obhroublý a do kuchyně nepatří (autorka se zřejmě při vaření nechává příliš rozptylovat úplně jinými věcmi než je vaření), já prostě tomuto moučníku říkám "ananasové řezy".

  • DrMajka | 5. 2. 2015 21:06

    Milá kuchařinko, nezlobte se, opravdu se nezlobte, ale ten název nejenže nesedí, ale je přinejmenším nechutný - http://www.recepty.cz/recept/orgasmus-17072#

  • Katule | 5. 2. 2015 09:36

    Tyhle řezy milujeme !!!!!!! Dělám je velmi často a recept jsem si drobátko vytunila :-) Protože jsme všichni "krémoví" tak krém dělám z dvojité dávky :-) Nejvíc se mi osvědčilo pommáslo z alberta "basic" ...dávám 4:-) a klasický pudink v kelímku "dezert"....2... A protože je krém malinko řidší, tak na tohle množství přidávám dva ztužovače krémů za studena...Na polevu používám hotové cukrářské polevy co se jen ponoří do horké vody ustřihne se rožek a krásně se zdobí....dávám zešikma mléčnou u naopak bílou. Vypadá a chutná to famfárově. Jen se to pak hůř krájí-což jsem vyřešila tím, že jakmile dám krém a nasekané ořechy, tak si řezy nakrájím na kostky a ty až poliju polevami.... vždycky když chci někomu vytřít zrak tak tohle upeču a všichni se můžou doslova "užrat"- mě to těší a rozdávám recepty jak večerníček :-) :-) :-)

  • Kačka | 4. 2. 2015 07:10

    Výborná a rychlá buchta.Už jsem ji dělala několikrát. :-* Na nás byla příliš sladká, proto jsem ubrala půl hrnku cukru a do krému jsem dala jen ten vanilkový. Na cákance stačí udělat poleva z půlky čokolády.

  • Víla Elvíra | 31. 1. 2015 19:50

    Tento recept mám pod názvem "ananasové řezy" a jsou výborné. Příště zkusím dát jen jedno pomazánkové máslo, protože mi to připadá, že je krému zbytečně moc.

  • renata | 20. 12. 2014 10:49

    Ženy řezy jsem jedla a nic lepšího neznám, název zákusku sedí :-D dneska jsem se rozhodla ho upéct dedovi k narozeninám , zrovna je v troubě a vypadá teda divně okraje se zdají být upečené ale prostředek ještě ne tak jsem zvědavá co nakonec bude jestli zákusek nebo cukroví ;-)

  • renata | 20. 12. 2014 10:48

    Ženy řezy jsem jedla a nic lepšího neznám, název zákusku sedí :-D dneska jsem se rozhodla ho upéct dedovi k narozeninám , zrovna je v troubě a vypadá teda divně okraje se zdají být upečené ale prostředek ještě ne tak jsem zvědavá co nakonec bude jestli zákusek nebo cukroví ;-)

  • carcik | 24. 11. 2014 10:00

    Nejlepší :-)

  • Tera | 8. 11. 2014 18:37

    ořechy a čokošku je výborné nahradit strouhanou margotkou........ tento recept dělám i jako dort do kulaté formy

  • Marta | 6. 11. 2014 10:47

    Já tento zákusek peču už dva roky přesně podle tohoto receptu a 1. stačí mi na celý plech, ale nesmí se ubírat cukr (ten musí zkaramelizovat, takže peču dohněda!!!cca 40 minut) 2. používám kvalitní choceňské pom. máslo 2x200 g, pudink v kelímku opět kvalitní Olma. 3. pak se směle dá mluvit o "orgasmu" z trouby :-)

  • Ala | 2. 11. 2014 18:07

    Výsledek nakonec chuťově dobrý-ale: množství nestačí na velký plech-ani těsto ,ani krém.Korpus nízký -chutná dobře,nutné ubrat cukr,krém jsem musela nastavit-fantazie zapracovala/ dva tvarohy,uvařený 1 pudink s polovičním množstvím mléka tj. 1/4 l a čtvrt kostky másla,lžíce rumu a cukr podle chuti/ ,posypat drcenými oříšky,pocákat rozpuštěnoučokoládou.Nicméně :-( "orgasmus" byť z trouby si představuju jinak.Za mě -nic moc.

  • Michaela | 29. 10. 2014 16:02

    Výborná buchta, ale vůbec mi nenaběhla a vypadá inak jak na obrázku - taková mokrá !

  • Andrea | 17. 10. 2014 19:53

    Dobrý den, mám prosbu, zapoměla jsem do upečeného těsta přidat jedlou sodu, stane se něco když tam chybí ??? :-(. Děkuji za odpovědi

  • stazi | 25. 7. 2014 15:25

    Mnamka a piskot byl peceny uz za 10 minut takze rychlovka 8-)

  • jaruna | 23. 7. 2014 21:42

    tak do luxusu to má opravdu daleko

  • jaruna | 23. 7. 2014 21:37

    ráda bych požádala o jiný recept, (přesně mám pocit jako vy, z uvedené buchty,povedla se, ale že by byla tak úchvátná?)děkuji

  • jaruna | 23. 7. 2014 21:32

    nic moc, asi jsem mezi začínající kuchařkami,

  • Lulucinenecka | 4. 7. 2014 13:52

    naprostá dobrota, přítel byl naprosto spokojený...:-)

  • Sona | 21. 5. 2014 12:42

    Vyborny recept, doma ho delame kazdou chvilku

  • Agnes | 10. 5. 2014 15:20

    Někde jsem zjistila, že pečeme 20 minut na 180ºC

  • Silvie | 5. 5. 2014 14:53

    Bohuzel nikde neni napsano na kolik stupnu a na jak dlouho se ma v troube pect. Skoda!

  • martinao88 | 22. 4. 2014 20:59

    výborné těsto!!!jen krém bych udělala trošku sladší s více pudinkem. Dělala jsem na plech a je toho málo. Recept je spíše na dortovou formu, jinak doporučuji větší dávku, než v receptu. jinak luxusní buchta a časově nenáročná :-)

  • allena89
    allena89 | 20. 4. 2014 15:12

    Moc dobré řezy. Voňavé, připomíná trošku medovník. Do krému jsem dala jedno pomazánkové máslo, jeden tvaroh, vychladlý vanilkový puding, trošku salka a místo vanilkového cukru citronový. Bylo to moc dobré. Ale pozor recept je na malý plech, asi poloviční toho velkého.

  • niki | 19. 4. 2014 18:49

    Zkoušeli jsme... ale na tu chválu tedy nic moc :-( známe mnohem lepší

  • klára | 19. 4. 2014 11:33

    Ten pudink se má uvařit?!?!

  • bublinka13 | 12. 4. 2014 14:56

    Skvělé, pokaždé zmizí mrknutím oka, už se k němu vracím po několikáté. Doporučuji ale mascarpone :-)

  • Verunka | 9. 4. 2014 12:10

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké pomazánkové máslo dáváte? děkuji :-)

  • sfd | 31. 3. 2014 17:00

    jdi do píči ty babo jedna tlustá

  • Soniq | 23. 3. 2014 17:12

    Já zkusila dát místo ananasového kompotu banán :D. Ten jsem rozmixovala s trochou mléka a vody, a upřímně musím říct, že mi chutná tato varianta více než s anas.kompotem :-)

  • blanuš | 18. 2. 2014 22:49

    výborné, doporučuji, ale hned napoprvé jsem krém udělala z mascarpone a nemá to chybu, díky za doporučení...

  • ingrid | 8. 2. 2014 18:55

    delam ho furt, vynikající, no dávam broskve - ananas moc sladký a pridávam také citron. kůru a min cukru..... palec nahoru

  • Marketa.A85 | 13. 1. 2014 23:41

    Mascarpone je samozřejmě ještě lepší :-)

  • Karolína | 7. 1. 2014 18:43

    Zdravím, dnes jsem upekla. I manželovi moc chutnalo. Název chuť opravdu vystihuje ;-)

  • Dana | 22. 12. 2013 10:03

    Je to lahůdka, přidávám ještě jednu kysanku do krému a do těsta místo ananasového kompotu mandarinky - doporučuji!! <3

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 12:05

    pekla jsem již několikrát a vždycky se po něm jen zapráší ;-) těsto je vláčné a s krémem nemá chybu

  • aja | 24. 11. 2013 12:24

    pro nešetřílky je super dát místo pom. másla krém mascarpone a vanilku z lusku... to je potom orgasmus <3 <3 <3

  • Kaja | 15. 10. 2013 18:30

    Mohu se zeptat na jak velký plech to dáváte?;) :-|

  • zuza | 12. 10. 2013 21:12

    výborná super zkusim místo pomaz, masla dat tvaroh

  • Silva | 9. 6. 2013 15:23

    Zkoušela jse ho a je moc dobrý. Podruhé jsem tam ale dala jen 3/4 hrnku cukru, 3 malá vejce a ta jsem ještě našlehala (bílky s částí cukru a zvlášť žloutky se zbytkem cukru). Posypala jsem oříškovou směsí. Byl výborný, nadýchaný a měl velký úspěch.

  • Monika | 31. 5. 2013 13:09

    Naprosto luxusní řezy, když je upeču, opravdu každému strašně moc chutnají..děkuji za tento recept! :-*

  • Wiki | 21. 5. 2013 10:12

    možná proto se to asi jmenuje orgasmus, protože to je mokrá buchta

  • Ivča | 14. 5. 2013 12:38

    Upečeno, ale po pravdě čekala jsem trochu víc, Je plno jiných a lepších receptu, ale pravda tisíc lidí tisíc :-| chutí, proto vyzkoušejte a udělejte si vlastní názor já dávám za 3

  • zavádějící název | 2. 5. 2013 21:33

    tak jsem to ochutnal, ale neudělal jsem se :-$

  • RENATA DUTKOVÁ | 1. 5. 2013 14:34

    OPRAVDU VÝBORNÝ RECEPT NA DOBRÝ ORGASMUS.

  • Markét S. | 29. 4. 2013 13:35

    Včera jsem poprvé vyzkoušela tento recept a výsledek dobrý, bez sody a méně cukru. A taky těsta nebylo mnoho,tak příště určitě 2hrnky mouky! Kousky ananasu jsou v těstě mooc dobrý.. Krém se povedl i s pudinkem,tvarohem a jogurtem. Navrch část posypat ořechy,kokosem a strouhanou čokoládou. Známkuji za 2 :-)

  • Hanča Mařáčková | 24. 4. 2013 17:12

    vyzkoušela jsem ho jednou a má to ten spravný název :-) je opravdu výýýbornáá :-)

  • sasanka | 23. 2. 2013 17:21

    já odměřovala ve 2dcl sklenkách

  • sasanka | 23. 2. 2013 17:20

    "Orgasmus" jsem dělala včera. V lednici se přes noc uležel a dnes se papká. Výborný !!!! Měla jsem obavu jak bude chutnat pomazánkové máslo na dezertu, ale opravdu je vynikající !! Zkusila jsem polovinu posypat ořechy a druhou kokosem. Obojí je výtečné, doporučuji pro labužníky.

  • Markéta | 18. 2. 2013 18:33

    Moučník děláme doma jako ,,klasiku". Každý ho miluje!Doslova zmizí z lednice. Tentokrát jsem místo vanilkového pudingu do krému uvařila karamelový a bylo to ÚŽASNÉ! Chutnalo to jako s kondenzovaným mlékem. Výborné:-)

  • Evula | 10. 2. 2013 10:50

    Jak velké sú tie hrnky?Sú 3dcl?

  • Olizka | 8. 2. 2013 17:12

    Dobrý den, to do toho testa rozmixujete kompotovane broskve? nebude to moc ridke? nebo je lepsi nakrajem broskve na male kousky a zamichat do testa a nebo hotovy korpus poklast broskvemi a pak potrit kremem? Dekuji

  • marci2 | 6. 2. 2013 08:39

    Výborný moučník, děláme jej už dlouho a vždycky se povedl. Ananas nemixuji, ale krájím na menší kousky.

  • Iva | 4. 2. 2013 16:48

    Já to z ananasu nedělám, dělám to z broskvového kompotu a všichni se můžou z této buchty jen utlouct. Už jsem ji dělala asi 50x a je vždy vynikající.:-)

  • Iva | 4. 2. 2013 16:46

    Ahoj, já žádný sníh nedělám, prostě v těstě zamíchám celá vajíčka. Kde jsi slyšela, že by se měl dělat sníh?

  • no-niki | 4. 2. 2013 10:03

    Řezy jsou moc dobré :-) U nás doma se po nich jen zaprášilo a to zase nejsme nějací moc velcí jedlíci buchet :-) Vše jsem dělala podle návodu, akorát u ingrediencí na krém jsem zdvojnásobila dávku (pak mi vznikla tak vysoká vrstva krému, jako je na úvodním obrázku). Dávám za 1!

  • Dery | 1. 2. 2013 09:15

    Dělala jsem ho 4x, z toho se mi povedl jen poprvé, pak jsem měla těsto 3x lepkavé a smradlavé. Řekla bych, že je to tím ananasem. Dělala jsem to přitom vždy stejně, tak nechápu, jaktože se poprvé povedl a pak už ne. Při posledním pokusu jsem dala schválně ananasu méně a výsledek byl stejný. Už ho dělat nikdy nebudu.

  • Momo | 10. 1. 2013 15:40

    Je tam napsané Malá plechovka! :-[

  • Simona | 2. 11. 2012 06:40

    AHoj můžu se zeptat, tam se dělá sníh z těch dvou vajec? měla jsem ten korpus takový spadlý. Díky

  • Soňula | 1. 11. 2012 07:36

    Ahojky, potřebuju prosím poradit. Dělala jsem těsto a mám ho nějaké divné. :'( Asi jsem tam dala moc toho ananasu. Jak velká má být ta plechovka? Díky moc :-)

  • Nikča | 7. 10. 2012 21:49

    Pekla jsem jíž několikrát tento dezert.. a nemůžu si ho vynachválit... nic bych neměnila.. vždy se hned sní. super.. doporučuji vyzkoušet!!

  • Lalinka | 7. 10. 2012 14:20

    Tak, hotovo.. do krému jsem místo pomazánkového másla dala 3/4 normálního a trošku zlaté hané, popravdě se mi to moc nepovedlo :-$ ,.. těsto je dobré, cukru jsem dala jen 1 necelý hrnek a bohatě stačí!!! :-)

  • Pavla | 28. 9. 2012 10:40

    Chtěla jsem se zeptat, jestli se to může péct i na pekáči a na jak velký , protože nás je doma 6 tak , aby to na každého vyšlo.A ještě jestli mám zdvojnásobit dávku aby bylo dost těsta ? :-)

  • lukas | 7. 9. 2012 19:40

    Výborné. Děláme už po druhé a vždy se povedl znamka 1 :-)

  • Iweek | 20. 8. 2012 13:31

    Dávám 1!

  • Iweek | 20. 8. 2012 13:31

    Povedlo se! Výborné! Dávám 1! ;-)

  • Jitka | 20. 8. 2012 10:18

    Prášek do pečiva jí plnohodnotně nahradí,mnoho šťestí při pečení ;-)

  • Iweek | 20. 8. 2012 10:03

    chtěla bych se zeptat zda ta soda tam je nutná :) protože tu jedinou doma nemám :) :-D

  • domcis | 19. 8. 2012 18:03

    me nadchl moc moc :) byl skutecne vyborny..jen nejakym zazrakem vsem chutnal jako marlenka :D a protoze marlenku milejeme,mohli jsme se utlouct i po orgasmu..doporucuju vsem..a komu se to nepovedlo,asi mate spatnou troubu nebo delate neco spatne ;) ja jsem korpus mela krasny..zlatavy a nadychany..no jak rikam,kazdemu chutnalo vsechno jsme snedli :))) a kdo nevim na kolik a jak dlouho pect..ja pekla asi 20 min. na 180°

  • inkifinki | 18. 8. 2012 20:42

    Tak jsem moučník odpoledne upekla, právě ochutnala. Určitě to není nejlepší moučník na světě, jak jsem se zde dočetla. Korpus mi nenadchl vůbec, znám lepší, nadýchanější. Krém je klasika. Moučník neurazí, avšak nenadchne. Vypadá na obrázku mnohem, mnohem lépe, než chutná, To je jen můj názor, nechci kritizovat, ale na této adrese je spousta daleko lepších moučníků,

  • monika | 17. 8. 2012 18:33

    je to sice pekny ty recepty ale nevim nakolik to mam nechat pect :-!

  • Megča | 15. 8. 2012 12:08

    Tenhle moučník byl pro mě opravdu orgasmus ;-)

  • lenculi | 3. 8. 2012 18:00

    je velmi dobrý,u nás velmi oblíbený,do kremu jsem dala místo pomazankovýho másla Maskarpone.Je i přes to výborný

  • Natálie | 2. 8. 2012 11:17

    Je mi 12 a upekla jsem ho jako překvapení a trochu se připálil ,ale jenom na okrajích ,tak sem to odřízla ... Zezačátku,jak sem měla těsto ,tak se mi zdálo,že je toho velmi málo ,ale nakonec to nebylo... Doporučuji tam přidat speciální prášek do pečiva .. Ten prášek je do perníků a medovníků a je takový hnědý ... <3 Doporučuji všem :-*

  • Mira | 12. 7. 2012 09:50

    Mi se to zdá hodně sladké, ještě jsem nepekla, ale asi tam nedám cukr. Kompot je sám o sobě dost sladký a ještě ten cukr do těsta ???

  • fretka | 23. 6. 2012 22:47

    děsný humus,krémy nesnáším bléé fůůj :-$ :-(

  • Věra | 17. 5. 2012 21:02

    Já ještě do těsta přidala mleté ořechy - taky bašta ;-)

  • Jitka | 21. 4. 2012 11:39

    slyšela jsem že je výborná, zkusila jsem, zbaštili jsme - krémy s pomazánkovým máslem miluju. te´d peču kolegům do práce a do těsta jsem přidala lžíci kakaa. nevím nevím, ale asi ho sežereme zase doma sami :))

  • imagoimagor | 20. 4. 2012 23:10

    Pudink je vlastně jenom škrobová moučka s příchutí. Takže pokud tam máte k dispozici aspoň kukuřičný nebo pšeničný škrob, můžete ho svařit s mlékem a dochutit vanilkou a cukrem.

  • Krinďa
    Krinďa | 27. 3. 2012 13:00

    Mńamóóózní, všem moc chutnal.... 8-)

  • Helca | 23. 3. 2012 15:55

    100% úspěch :-P

  • mar | 14. 3. 2012 19:01

    Vynikajici,,,,, 8-)

  • melanna | 11. 3. 2012 10:26

    rekla bych, ze moc ridke testo (priste dat mensi mnozstvi rozmixovaneho ananasu) a pect na cca 180 cca 20 minut (kazda trouba pece trochu jinak, tak proste do zlatova).

  • Martina | 6. 3. 2012 17:59

    Určitě mužete ženský v práci taky dali jahody a taky dost dobrý

  • Martina | 6. 3. 2012 17:58

    Určitě každýmu doporučuji dělala jsem a je to moc vyborné

  • Anna | 4. 3. 2012 19:14

    Jsme také zmlsaní, ale tento koláč je prostě pecka. Jestli Vám nechutnal, tak jste ho upekla špatně, zkuzte to znovu, někdy to prostě nevyjde, ale právě kombinace pomazánkového másla a pudinku je výborná. Máte asi jiné chutě.

  • Vladimir L | 19. 2. 2012 18:40

    Dobrej dámy,skoušel sem udělat řez zvaný orgasmus ,velice se mi povedl a o chuti ani nemluvě opravdu sme si pochutnali ! :-D Jen nemůžu pochopit ženské které sem píšou že se jim nepovedl :-P jste opravdové matly . Jen dá příště méně cukru .

  • Lenkka | 16. 2. 2012 12:25

    Je výbornej, pokud chcete mít lehčí krém, jedno pomazánkové máslo se dá nahradit tvarohem. Jinak mám zkušenosti i s rozmixovanými broskvemi-chuť také skvělá :-)

  • Lidka | 12. 2. 2012 23:07

    Chci se zeptat, take ziji v Anglii a vyhybam se receptum s vanilkovym pudinkem. Co davate misto neho, nebo ho tady sezenu? Dekuji

  • Hanka91
    Hanka91 | 12. 2. 2012 11:01

    Zdravím, chci se zeptat na kolik stupňů mám předehřát troubu a jak dlouho péct? Děkuji :-)

  • Lenka | 11. 2. 2012 19:20

    Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli bude vadit zaměna ananasu za jiný druh ovoce, třeba jahody. Děkuji za radu :-)

  • Pavla 23 | 5. 2. 2012 19:43

    Nejlepší řezy na světě a ještě k tomu jednoduché! Vůbec se nebojte některých horších hodnocení. Pekla jsem je už asi 15x a vždy se mi povedly, jen dávám 3/4 hrnku cukru místo 1 1/2 a ananas krájím na malé kousky místo mixování. Stačí péct tak 15 až 20 minut na 150 °C. Puding si dělám vlastní, je mnohem lepší než kupovaný :)

  • Seraphine | 4. 2. 2012 12:16

    Těsto vůbec nevykynulo, stejná zkušenost jako v některých komentářích... těsto je jak pěna, nahoře skoro spálené. Buchtu jsem celou vyhodila...

  • terka | 28. 1. 2012 09:30

    Tak piškot se povedl ;-) dám vědět, jak chutnalo ostatním

  • terka | 28. 1. 2012 09:21

    Tak jsem na to zvědavá, piškot už peče,mám z toho hrůzu, protože peču v plynové troubě :-S je hodně sladký a to jsem dala jen hrnek cukru, tak raději krém udělám méně sladký. Beru to na návštěvu, tak snad se to povede =-O

  • Tereza | 16. 1. 2012 14:23

    No tak bohužel se to nepovedlo piškot byl jak našlehaná pěna a navrchu to bylo jak spálené :-(

  • mmisaann | 10. 1. 2012 17:12

    :'( no bohužel se nepovedla musela jsem piškot vyhodit nevim proč ale vubec se to nechtelo upect bylo to jak pěna nechapu proč?? O:-)

  • mmisaann | 10. 1. 2012 13:25

    též ho znam od kamaradky a právě se jdu na něj vrhnout zda se mi povede ...

  • maminkaL. | 7. 1. 2012 17:45

    prominte,chtela jsem napsat,ze mascarpone davam misto pomaz.masla O:-) <3

  • maminka L. | 7. 1. 2012 17:35

    Ziji v anglii a do tehle lahudky davam misto tvarohu casteji creamy mascarpone,nebo ho smicham s tvarohem..doporucuji!-)A soukromne mu rikam cesky orgasmus-)) ;-) :-*

  • barus.v | 15. 12. 2011 12:41

    Vynikající ;-)

  • sonina | 4. 12. 2011 19:53

    Výborné řezy, krém na to dělám z karamelového salka a másla, na vrch oříšky a pokapat čokoládou.

  • fIRCON | 4. 12. 2011 17:10

    Naprosto výborné!

  • fIRCON | 4. 12. 2011 17:09

    nejlépe na 180 stupňů... Ať dáte na 180 cokoliv, nic tím nezkazíte :-)

  • Rea46 | 19. 11. 2011 13:46

    souhlas :-)

  • jaja | 26. 10. 2011 09:37

    a na kolik stupnu to mam dat do troubu neni to tam napsame :-P

  • Atlantik20 | 24. 10. 2011 10:42

    Dobrá rychlovka, pomazánkové máslo jsem vyměnila za tvaroh.

  • Trouba | 7. 10. 2011 16:54

    luxusní koláč :-) akorát jsem dala místo oříšku kokos,nikdo nechtěl loupat :-D

  • jana | 28. 9. 2011 11:25

    Recepr znám,je super,ananas ale nemixuji ,krájím na malé kousky a krám dělám s tvarohu,másla,cukru a van.cukr. :-)

  • Sixa | 28. 9. 2011 08:09

    skvěle vláčný dezertík, dávám 1

  • ivca | 24. 9. 2011 13:37

    Nemá chybu , :-) dávám 1....

  • evushaa
    evushaa | 9. 9. 2011 09:00

    vyzkoušela jsem tento recept a všem moc chutnal a chtěli odkaz na recept

  • Gabriela | 14. 8. 2011 20:04

    Pekla jsem v Holandsku sve hostitelske rodine, misto orechu jsem posypala kokosem a mel velky uspech :-P, davam 1- a to jen kvuli tomu, ze znam jeste malinko lepsi recepty, ale to je o vkusu :-)

  • martin | 4. 8. 2011 15:32

    Už jen podle vzhledu dávám 1

  • mysalin | 28. 7. 2011 09:45

    Moc mě to nenadchlo. Hodnotím 2.

  • VeronikaV | 24. 7. 2011 13:04

    Výborný, vláčný. Všem moc chutnal... :)

  • Verona | 18. 7. 2011 20:34

    Moc dobré, všem to chutnalo, to pomazánkové máslo tam není vůbec cítit, ani ananas ne :) Nikdo nevěděl, z čeho to vlastně je :)

  • Jurda: | 14. 7. 2011 12:47

    Nevyzkoušeno a oznámkováno :-X

  • Pavla 23 | 10. 7. 2011 21:26

    S koláčem mám obrovské úspěchy jak v práci, tak doma, takže ho peču skoro každý týden, jen dávám o polovinu méně cukru a je prostě bezkonkurenční :)

  • domčís | 8. 7. 2011 20:45

    <3 Je to nejlepší buchta světa.tedˇka jsem to dojed a je to fakt cool

  • XXX | 8. 7. 2011 07:24

    Z čokolády

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 27. 6. 2011 22:32

    Z čeho je ta ozdoba? :-)

  • monika | 30. 5. 2011 11:49

    Taktéž znám tyto řezy pod stejným názvem, jsou vynikající, pomazánkové máslo bych nenahrazovala, dává tomu specifickou kombinaci chutí. Výborný <3

  • Bára | 22. 5. 2011 11:30

    Pekla jsem včera, do krému jsem dala místo másla tvaroh, zbylo mi půl kelímku šlehačky, tak jsem taky přidala, vršek posypala mandlovými lupínky a navrch pocákala čokopolevu z pytlíku. Do korpusu jsem v mixéru smíchala ořechy i ananas a do krému už ořechy nedávala. Bylo to vynikající, manžel u snídaně chrochtal a přeje si zařadit do stálých receptů :) A to je dooost náročný 8-)

  • jaa | 16. 5. 2011 17:40

    no tak ne asik :D :D to může vymyslet jen nadržený prase!! :D

  • DominikaM | 16. 5. 2011 13:43

    Tak jsem vyzkoušela a řezy byly výborné, místo pomazánkového másla jsem tedy dala tvaroh, protože krémy z pom. másla mi nechutnají. Nechápu ty negativní reakce, těsto v pohodě - dala jsem taky jen půl plechovky kompotu, protože jsem měla velký kompot a v receptu je menší. Asi to chce u toho pečení i trochu přemýšlet ;-) Komentáře typu: bez chuti opravdu nechápu. Nám to všem moooc chutnalo a jsem teda na moučníky hodně náročná 8-)

  • Klarita | 19. 4. 2011 11:28

    pekla jsem o víkendu, u rodiny měl úspěch, ale orgasmem bych ho nenazvala :-) zas tak na mě nezapůsobil.

  • marti | 13. 4. 2011 18:10

    s trochou nedůvěry po shlédnutí komentářů jsem se pustila do pečení :-! no a nyní chci prohlásit, že je to výborný!!! <3 a to jsem hodně na sladké a dost zmlsaná... ;-)

  • marketa22 | 11. 4. 2011 15:07

    fakt bomba ten nazev..

  • fina1 | 21. 3. 2011 18:54

    zákusek vypadá velmi lákavě, jak vyzkouším dám vědět.

  • Martinkaf | 20. 3. 2011 13:30

    Možná hloupý dotaz, ale ta šlehačka se má ušlehat? Když jsem dělala tento recept, šlehačku jsem vynechala, protože mi krém připadal až moc řídký.

  • Aneta | 14. 3. 2011 12:08

    Moučník jsem pekla v sobotu a měl velký úspěch u obou pohlaví ;-) Na mě byl dost sladký i když jsem dala jen hrnek cukru. Krém se mi úplně nevyvedl. Použila jsem vanilkové pom. máslo a byl dost tekutý. Příště zkusím obyč. pom.m. a pro jistotu koupím stužovač. Ale jinak vřele doporučuji, určitě se před návštěvou blýsknete. Závěrem určitě kladné hodnocení! :-[

  • Katull
    Katull | 9. 3. 2011 14:48

    Takových návštěvností a komentářů díky tomu názvu bude mít tenhle recept !! :-D

  • adlosa | 9. 3. 2011 13:01

    nechápu ty negativní komentáře :-\ pokud vám to nechutnalo tak asi není chyba v receptu :-) u nás to všem chutná a to jsme hodně rozmazlený :D

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 8. 3. 2011 10:47

    Sodu do těsta nedávám, je tam zbytečná, cukru méně a naopak dávám ořechy, buchta je dobrá, ale orgasmus mi to teda nepřipomíná :-)) :-)) Peču podle tohoto receptu, foto přiloženo TĚSTO:2 vejce,1 plechovka ananasu/kostičky/,3/4 hrnku cukru krupice,2 hrnky pol.mouky,1 prášek do pečiva,1 hrnek ořechů mletých,2PL rumu Krém: 2x pomazánkové máslo,1 zakysaná smetana,1 šlehačka + ztužovač,1/2 hrnku moučka cukr,1 vanilkový cukr,rum POSTUP: Všechny suroviny promíchat,/ananas i se šťávou rozmixovat/,nalít na vymaz.a vysyp.plech kokosem,péct na 170st.20-25 min. Po vychladnutí propíchat a pokropit rumem a namazat krém.Posypat ořechy,pocákat vaječným koňakem a čoko polevou

  • Martinkaf | 8. 3. 2011 09:33

    Trochu jsem se dívala nedůvěřivě na pomazánková másla do krému, ale výsledek mě příjemně překvapil. Byl moc dobrý.

  • Di | 24. 2. 2011 07:50

    Taky jsem to zkusila a bylo to velmi dobré. Jen jsem snížila dávku cukru téměř na polovinu (dala jsem třtinový, hnědý) a bohatě to stačilo. Dávám za jedna. ;-)

  • Milena | 21. 2. 2011 13:29

    Rezy jsem pekla a meli ohlas ;-)

  • Evicccka | 15. 2. 2011 08:25

    Tak to jste to asi upekli špatně:)

  • wrees | 15. 1. 2011 18:41

    buchta je naprosto dokonalá těsto lehký křehký vláčný a krémík výbornej nic přeslazenýho prostě pecka

  • Alena | 30. 12. 2010 16:29

    U nás to taky nijak neohromilo, název je hoooodně nadnesený. :-|

  • Natka 14. | 2. 12. 2010 21:21

    Je to vynikající :p dělá to i moje teta a dneska sem na to dostala chuť neváhala a zkusila to taky :p je prostě Sám o sobě úžasný :p

  • Bee | 13. 11. 2010 12:29

    Pokud se tahle buchta udělá správně tak je naprosto vynikající. My ji doma děláme s lučinou místo pomazánkového másla...Ale je prostě vynikající.

  • Tereza | 15. 10. 2010 15:25

    Myslím si, že je tento dezert výborný a ti, kterým to moc nechutnalo to asi neumí, když děláte jídlo s láskou tak chutná vždy. A když to všechno jen nahážete na plech, pak to tak taky vypadá ....

  • Anna Nedorostová | 18. 9. 2010 11:10

    Právě jsem to dopekla. No podle názvu jsem od toho čekala víc. Těsto se udělalo gumový. A krém...nějka nejde dohromady puding a pomazánkový máslo. Celkově buchta byla nijaká. Spíš bez chuti.

  • Lenka Janulíková | 4. 2. 2010 22:12

    Pekla jsem ,ale byl ohodnocen "dobrý,ale už ho raději nikdy nepeč",taže u nás doma úplný propadák,asi jsme trošku zmlsaní.

  • pampelda pampeliška | 19. 12. 2009 19:16

    Výborný koláč.Dělávám a všem nám chutná.

  • Hana Kujalová | 28. 11. 2009 08:58

    Žádný zázrak, podle názvu jsem očekávala něco podstatně skvostnějšího, vrchol kuchařského umění, ale tenhle dezert mi připadá sotva průměrný. Přejmenovala bych ho na Dneska-zase-nic :o) nebo Co-s-tím-načatým-ananasem. Korpus mi připadá moc sladký a chybí v něm tuk, krém s pomazánkovým máslem mi taky nesedí, varianta s tvarohem je myslím mnohem lepší.

  • M F | 16. 11. 2009 13:22

    Moc dobrá buchta. Dělávám ji taky, jen korpus je taky ořechový a krém je z kostky tvarohu, kostka másla a 15 dkg cukru moučky.

  • Lenka Kovářová | 19. 10. 2009 17:26

    Buchtu jsem sypala čokoládovým zdobením a taky super.

  • Lenka Kovářová | 19. 10. 2009 17:22

    Pekla jsem včera a buchta je vynikající. Množství je na malý plech a dokonce jsem musela nahradit 1/4 mouky škrobem, protože mi prostě došla a i tak je těsto vynikající. Budu ho asi častěji používat i pro různé ovocné moučníky. Krém z pomazánkového másla mě příjemně překvapil. Manželovi to moc chutná.

  • jarmila krskova | 4. 10. 2009 17:30

    Na jake teplote a priblizne jak dlouho se pece, prosim? Chtela bych ho vyzkouset..

  • Renata Gondeková | 25. 8. 2009 11:48

    Paní Beato,tento víkend jsem tento moučník také zkoušela, všem moc chutnal, opravdu vynikající. K Vašemu dotazu - na velký plech toto množství není, já raději standardně používám menší cca 40x30, pudink jsem dala kupovaný ten se šlehačkou ve větším kelímku a dala jsem tam i tu šlehačku, jinak do krému jsem nedala pom. máslo, ale 2 nízkotuč. tvarohy. Opravdu stojí za vyzkoušení :-)

  • Beata Škanderová | 8. 8. 2009 23:44

    Pani Marta, ďakujem za odpoveď, ešte počkám, či sa mi niekto ozve s radami a potom sa rozhodnem.

  • Marta Kropáčová | 8. 8. 2009 16:34

    Ja tento moucnik uz delala a je skvely.Plech mam docela velky,35x40 cm a mouky bylo dost.Vse jsem dodrzela podle receptu,akorad jsem varila pudink,nemela jsem doma za studena.Doporucuji i kdyz ten druhy vypada taky skvele,ale vyzkouseny ho nemam.

  • Beata Škanderová | 7. 8. 2009 23:44

    Rozhodujem sa, či upiecť tento koláč alebo orechovo-anan.buchtu. Je toto množstvo ingrediencií na klasický veľký plech, zdá sa mi tam málo múky a aj sóda aj prášok do pečiva? A ten puding stačí v malom kelímku ako ja Dannette alebo môže byť z Tesca, len z neho zoberiem zvrchu šlahačku? Ďakujem za rady.

  • Pájinka Pájinka | 26. 7. 2009 15:35

    jedla jsem na jedné oslavě a mohu potvrdit, že buchta je vynikající

  • Miluška T | 20. 6. 2009 08:53

    Hmm asi 14.6.2009 byla špatná konstalace hvězd :-)) a hned 2x Já ho peskla už nespočetněkrát a vžy byl vynikájící a povedls ....inu 100 lidí 100 chutí-nebo je to něčím jiným?

  • Pája S | 16. 6. 2009 00:14

    Nevím,kde mohla být chybka,ale já měla korpus vláčný a nadýchaný.Možná snížit teplotu a péci trochu déle,je tam ovoce ,co je šťavnaté.Záleží na troubě.Zkusit špejlí,jestli se těsto nechytá.U nás spokojenost.

  • Květa Štěpánková | 14. 6. 2009 21:14

    Pekla jsem a nenadchlo, neznámkuji, mohla to být moje chyba, ale těsto bylo mokré a nechutnalo

  • Anonym | 14. 6. 2009 11:09

    vcera jsem pekla a hruza,nikomu to nechutnalo. davam za 3

  • Pája S | 8. 5. 2009 12:53

    Tento moučník je výborný.Neměla jsem anansový kompot,tak jsem ho nahradila jahodovým.Korpus měl tímpádem náznak do karamelové chuti. Jinak vše dodrženo a je opravdu výborný.Určitě zopakuji.Za jedna.:-)

  • Miluška T | 7. 5. 2009 18:01

    Pekla jsem minulý týden, velmi dobrý.Měla jsem doma navíc zakysanou smetanu kterou jsem se nebála přidat do krému.Bylo to výborné.Během tří hodin nic nezbylo-je nás 5 a zítra budu péci opět pro velké žadonění.

  • Zuzana Suchomelová | 6. 5. 2009 16:15

    Ještě jsem nikdy do moučníku nedávala pomazánkové máslo, takže pro mně zajímavá chuť, ale celkově moc dobré :-)

  • Daniela Frýdecká | 27. 4. 2009 20:43

    Opravdu je skvělý,nemusíme ořechy tak jsem sypala kokosem a jednička i s názvem:-)

  • Vlaďka Marešová | 23. 4. 2009 15:55

    Pro Zdenku: Já ananas rozmixovala tak, že tam ještě byly zřetelné kousky, v těstě to pak chutná velice dobře a svěže, ale myslím, že je to jedno a pudink jsem si dělala doma, je to chvilka a myslím, že má mnohem lepší chuť než kupovaný

  • Naďa Davidová | 18. 4. 2009 14:46

    Výborný moučník, trochu jsem jej teda "ozdravila" - mouka napůl jemná celozrnná a obyč. poloh., cukr třtinový a poloviční množství a nahoru jen pudink s tvarohem a ořechy, pod něj domácí jahodový džem. Rozmixovaný ananas ale zůstal a tvoří úžasnou chuť, všem doporučuji :-)

  • zdenka supolova | 5. 4. 2009 18:03

    Ten ananasový kompot se rozmixuje úplně na drť,a jaký dáváte hotový pudnk,abych věděla velikost.Na plech je to asi málo,leda na ten menší?

  • Vlaďka Marešová | 5. 4. 2009 14:24

    Naprostá dobrota, pekla jsem to v pátek a už sobotu večer nebylo.:-)a nikdo mi nechtěl věřit, že jsem to nekoupila, ale upekla sama:-))))Dávám 1*

  • Jindřiška Najsarová | 26. 3. 2009 13:29

    Tohle já peču každou chvíli,je to super bomba mňamka,jen se po něm zapráší:)) Jen do čokolády dávám místo tuku čerstvé máslo,řezy poliju celé a posypu kokosem...DOPORUČUJI!!!!

  • Marta Kropáčová | 14. 3. 2009 18:15

    Pripojuju se ke kladnym ohlasum,je to vynikajici,zadna slozitost....a pochutnate si

  • MONIKA PODLESAKOVA | 21. 2. 2009 18:43

    Recept opravdu vyborny,doporucuji vsem

  • Anna R. | 26. 11. 2008 22:11

    Recept dávám do oblíbených, vyzkouším. Název mi fakt nevadí, je to vyjádření něčeho dobrého, ne:-)?

  • lenka galvasová | 26. 11. 2008 20:57

    Recept je známý,ale název je opravdu hloupý.Nicméně,doporučuji zkusit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Valentýn
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Čokoláda na vaření Cukr krupice Jedlá soda Ořechy Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

72
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
61
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
44
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
38
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Nejen" dekorativní physalis
"Nejen" dekorativní physalis
"Ohnivý kuře"
"Ohnivý kuře"
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
"Paneláková" buchta
"Paneláková" buchta
"Párkrole" - párkové kremrole
"Párkrole" - párkové kremrole
  • Recepty.cz
  • "Orgasmus"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact