• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ořechovo-rozinkové hrudky
Napište svůj komentář k receptu

Ořechovo-rozinkové hrudky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ořechovo-rozinkové hrudky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • 2
      balíček čokoláda na vaření
    • 2
      balíček rozinky (po 100g)
    • 200
      g ořechy

Postup přípravy receptu

1
Plechovku kondenzovaného mléka uvaříme na karamel (ponořenou ve vodě, trvá to asi 2 hodiny). Ještě teplou (ne horkou!) ji otevřeme a rozmícháme do ní čokolády, ořechy a den předem v rumu namočené rozinky.
2
Z hmoty tvoříme pomocí lžičky hrudky, které klademe na plech a necháme oschnout (např. na skříni).
3
Jsou výborné! Můžou se udělat i bez ořechů, jen s rozinkami. V tom případě použijeme 4 balíčky rozinek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozinkové řezy s mandlemi

Rozinkové řezy s mandlemi

Rozinkové muffiny

Rozinkové muffiny

Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi a kandovaným ovocem

Babiččiny rozinkové sušenky s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 13. 12. 2006 20:17

    tak dlouho, až se nebudou lepit a z plechu je snadno odlepíte. Záleží ne telotě místnosti atd.Prostě až se vám budou zdát OK

  • Anonym | 13. 12. 2006 19:26

    prosím Vís, jad dlouho asi mám nechat schnout na té skříni, než je můžu schovat. Děkuji

  • Anonym | 11. 12. 2006 20:22

    Ano, 100 g čokolády. Tedy dohromady 200g

  • Anonym | 10. 12. 2006 22:56

    Ty čokolády jsou ty menší? 100 g?

  • Anonym | 9. 12. 2006 10:18

    Kajka: Vlašské ořechy nasekané

  • Kajka | 8. 12. 2006 20:15

    Prosím Vás, ty vlašské ořechy jsou nasekané nebo namleté ? Až zkusím v neděli, tak dám určitě vědět. Díky

  • Anonym | 8. 12. 2006 13:26

    Vlašské ořechy. Zkuste a pak napište, jak to dopadlo. Budu ráda.

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:04

    Dobrý den, jaké ořechy používáte? Děkuji recept vypadá skvěle.

  • Anonym | 7. 12. 2006 19:41

    Vláčné vydrží dlouho.Jakmile se vysuší tak, že je bez problému sloupneme z plechu, tak je ale musíme schovat do krabice, aby zbytečně neosychaly. Oschnout by ale neměly ani, když je necháte na tom plechu, protože jsou hned snězené. Mohu doporučit, opravdu výborné.

  • E. | 5. 12. 2006 14:19

    Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho hrudky vydrží. Tvrdnou rychle? Děkuji

  • Anonym | 4. 12. 2006 13:21

    To kondenzované mléko by mělo být ještě teplé, takže tu čokoládu do toho nalámeme a ona se rozpustí. Pokud si myslíte, že se vám to nepodařínebo už máte kondenzované mléko studené, tak čokoládu rozpustíme.

  • Jana Z | 4. 12. 2006 09:30

    Ty čokolády tam zapracujeme jak? Rozlámané, nasekané nebo rozpuštěné?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Vaření Vánoce Výjimečný den Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Kondenzované mléko Ořechy Rozinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Veganský indický sójový guláš

Veganský indický sójový guláš

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí prsa po asijsku

Kuřecí prsa po asijsku

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
31
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
27
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Ořechovo-rozinkové hrudky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact