Těsto: žloutky s cukrem vymícháme do pěny, přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem, kakao, pomleté ořechy a tuhý sníh z bílků. Vypracujeme těsto, které vlijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a upečeme. Upečené těsto necháme vychladnout.
2
Krém: pomleté ořechy smícháme s práškovým cukrem a zalejeme takovým množstvím kávy (přibližně 200 ml), aby vznikla hustá směs. Změklé máslo vymícháme dohladka, spojíme s ořechovou hmotou a vypracujeme krém. Vychladlé těsto pokapeme rumem a natřeme polovinou ořechového krému.
3
Piškoty namáčíme do vychladlé kávy a klademe na krémovou vrstvu. Na piškoty navrstvíme zbytek krému. Zákusek necháme mírně ztuhnout, potom ho potřeme čokoládovou polevou.