Všechny ingredience hodíme do mixéru, až se nám vytvoří hustá, ale jemná lepkavá masa. Vytvařujeme malé placičky nebo kuličky a necháme v lednici ztuhnout.
2
Kdyby masa nedržela dohromady, je možné přidat více rozinek a lžíci vody.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Olga Zehnalová
|15. 3. 2009 18:42
Dievčatá, ďakujem za vysvetlenie.
nikola nezvalová
|14. 3. 2009 23:37
A právě protože má více cukru sám o sobě, netřeba ho sladit, nebo používat granko... Jen na doplnění
Monika T
|13. 3. 2009 23:26
Olinka, karob je nahrada kakaa, ma to síce viac cukru, ale ovela menej tuku...navyše obsahuje veľké množstvo bielkovín a iných vitamínov. Inak sa mu hovorí aj svätojánsky chlieb.