Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Dobré ořechové pečivo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Maková buchta - skvělá a rychlá
Česneková pomazánka - nejlepší
Tmavý čokoládový koláč
"Tiramisu" roláda
Špekové knedlíky v alobalu
Fazolky s vepřovou panenkou
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Luxusní punčák
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi