Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Dobré ořechové pečivo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Ovocné řezy z listového těsta
Vepřové bavorské závitky
Jednoduchá brokolicová polévka
Piškotové těsto
Palačinky od Petra
Košíčky z listového těsta
Italská rybí polévka „caciucco“
Jemná hrachová kaše
100% rajská šťáva - sterilovaná
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…