Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Kalifornské ořechové muffinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Nakládaný hermelín
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Cibulový chléb
Chléb skoro jako Šumava
Buchty kynuté
Marcipánová hmota falešná (varna)
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou