Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Kalifornské ořechové muffinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Pikantní masové nudličky
Béřovický králík
Dijonský koláč slaný - z listového…
Bramborové knedlíky ze studených…
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Polévka s červenou řepou
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Zapečené kuřecí s rajčaty
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory