Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Dobré ořechové pečivo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Nudle s cuketou a šunkou
Domácí majonéza
Vepřové ragú z mletého masa
Jidášky našich babiček
Řezy z mikrovlnky
Zapečená (nejen) krůtí játra
Pečené plněné papriky III.
Dvoubarevný roládový dort se…
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory