Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Koložvárské zelí
Hlávkový salát s vejci II.
Studentské rychlolangoše
Pórková omáčka
Italská polévka Minestrone Institutu…
Bezinkový džem (rosol) - květový
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Okurkové smoothie
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros