Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Kalifornské ořechové muffinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Ženevské řezy
Pařížský dort
Linecké cukroví DIA
Lovošská topinka
Kokosovo-pomerančový koláč
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Bramborový salát s okurkou a koprem
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…