Ořechové kytičky s krémem
Ořechové polštářky
Kalifornské ořechové muffinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nějak si nedovedu představit, jak hmota při poměru ingrediencí (250 ml mléka, k tomu 60 g cukru, 2 lžíce ořechů atd.) ztuhne tak, aby se dala krájet??
Vídeňský řízek
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Cukrářská vánočka (mazanec)
Jahodové tiramisu II.
Plněná vejce s kaviárem
Pivní vrabci
Holandská hrachová kaše
Dort s nutelovým krémem
Šunková pomazánka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…