Z uvedených surovin zpracujeme těsto. Necháme odležet v ledničce. Pomocí nejsilnějšího vykrajovátka na mlýnku tvoříme rohlíčky (6 cm). Pečeme na pečícím papíru asi 14 min. na 120 °C.
2
Krém: utřeme vejce s cukrem, potom přidáme kakao a postupně přiléváme rozpuštěný, vychladlý tuk. Třeme tak dlouho až vznikne tuhý krém. Krém pomocí ozdobné špičky nanášíme spirálovitě na rohlíčky. Můžeme polít čokoládou, ale není to nutné jsou dobré i tak.
Rohlíčky se povedly, jen jsem měla strach pracovat se syrovým vejcem, tak jsem udělala krém stejný jako dělám na medovník- tři hodiny jsem vařila v plechovce salko a pak ho utřela s 250 g másla. A na rohlíčky pak nanesla a namočila do čokolády. Velice chutné a moc povedený recept. Díky