Ořechové řezy III.
Ořechové řezy naší babičky
Medové-ořechové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Na tento moučník můžete udělat i jinou polevu. My je střídáme a ještě si děti zdobí povrch bonbónky. Je to moc dobré a velmi rychle u nás snědené :))
Bohužel ne všichni mají takové možnosti, já se musím spokojit s vejci z obchodu a s těmi to raději riskovat nebudu, i když recept jinak vypadá lákavě.
No, nevím, jak autorka, ale moje teta má vlastní zdravý chov slepic, tudíž salmonela od ní nehrozí...
A ty žloutky se tepelně neošetřují? Není to trochu nebezpečné? Salmonela, ptačí chřipka a pod.
Tyto řezy jsou moooc dobré, moje teta je peče vždy na pouť:-)). Jen jsou trochu kaloričtější:-(
Brokolicový salát s tuňákem
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Květákové placičky se šunkou
Plněné cukety s ementálem
Nakládaný králík se zakysanou…
Kuřecí stehna na medu s jablky
Fazolový guláš pro vegany
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Dukátové buchtičky z remosky s…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou