• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Napište svůj komentář k receptu

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g moučkový cukr
    • 200
      g máslo
    • 200
      g vlašské ořechy
    • 120
      g polohrubá mouka
    • sníh z bílku
  • Poleva
    • 4
      ks žloutek
    • 180
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Cukr ušleháme s máslem do pěny, přidáme ořechy, mouku a lehce vmícháme sníh z bílků. Upečeme na menším pekáči ve středně horké troubě, je to rychle pečené. Horké řezy hned po vyndání z trouby polijeme polevou. Poleva: 4 žloutky ušleháme s cukrem do pěny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Košíčky se žloutkovou pěnou

Košíčky se žloutkovou pěnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 22. 3. 2016 11:33

    ...použil jsem plech 37 x 20 cm, pekl necelých 15 minut na střední teplotu, ihned polil, rozetřel a po vychladnutí byla poleva už zatuhlá a řezy jako vždy skvělé ...jen bych dodal, že 180 gramů moučkového cukru může být vzhledem k různé velikosti žloutků příliš a bílky se do těsta používají pochopitelně také čtyři...

  • scofiq | 23. 11. 2013 13:53

    hledám tutový recept a nacházím - díky za pomoc - to bude dobrůtka :-*

  • allena89
    allena89 | 20. 11. 2013 13:44

    Úžasné!!!

  • Eva P. Fr | 17. 12. 2010 15:18

    Vyborné !

  • Halka Tytykalová | 21. 1. 2006 15:26

    to vôbec nevadí, že sú viacejkrát, sú vynikajúce

  • Anonym | 24. 10. 2005 14:46

    Vyborne rezy, ale... jsou tady aspon 5x!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Sníh z bílku Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Rohlíčky s nutelou

Rohlíčky s nutelou

Stracciatella

Stracciatella

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

Poslední sledované recepty

47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

Detaily smrti basáka (†48) Limp Bizkit: Tvář v kaluži krve

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Ořechové řezy s medovou krustou
Ořechové řezy s medovou krustou
Ořechové řezy s polevou z remosky
Ořechové řezy s polevou z remosky
Ořechové řezy s vločkami
Ořechové řezy s vločkami
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Ořechové řezy trvanlivé
Ořechové řezy trvanlivé
Ořechové suchárky
Ořechové suchárky
  • Recepty.cz
  • Ořechové řezy se žloutkovou polevou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact