Změklé máslo si vyšleháme s cukry do pěny, vmícháme ořechy a následně i mouku s kypřidlem. Vznikne nám netekuté těsto, do kterého na dvakrát vmícháme sníh vyšlehaný z bílků. Nejprve do těsta dáme první polovinu sněhu, která nám pomůže těsto zvláčnit a následně druhou polovinu, kterou těsto ještě více zlehčíme.
3
Těsto rozetřeme na dně remosky do roviny, zaklopíme a zapneme. Pečeme cca 20 - 25 minut, dorůžova, vyzkoušíme špejlí, zda těsto nelepí. Po vychladnutí přelijeme polevou, kterou jsme si připravili třením žloutků a moučkového cukru do hladké až krémové konzistence. Poleva nesmí být příliš tekutá, aby se nám na korpusu udržela a po nalití z ní hned nestekla.
4
Polevu necháme na korpusu zaschnout při pokojové teplotě. Po zatvrdnutí pokrájíme na dílky a podáváme. Pokud jsme milovníci ořechů, můžeme ještě před zaschnutím polevu posypat hrubě nasekanými ořechy.