Právě vyrábím tyto řezy a mám lehkou paniku,že je to malé množství na středně velký plech. :-\
Dneska jsem tuto buchtu upekla a je vynikající. A to ještě nestačila správně zavlhnout, takže očekávám, že zítra bude neskutečně mňamózní....
Primlouvala bych se, aby u rezu autori uvadeli rozmery plechu, protoze je tezko odhadnout, na jaky testo nalit a jak moc "vybehne"... tyhle rezy byly dobre, ale vsem se zdalo na to mnozstvi testa hodne malo kremu a to si myslim, ze jsem tentokrat i velikost plechu trefila spravne...
Upekla jsem tyto řezy a jsou opravdu dobré.Do krému by mohl být i kokos,také by to mohlobýt bobré.Příště to zkusím.
Ixko, je to vlastně piškot, peče se do zrůžovění, zkoušej špejlí, nesmí se na ni těsto lepit. Peču podle oka - cca 12 minut při 180°C. Ale fakt nevím, řezy jsem pekla, jsou výborné, ale už je to dávno, díky za připomenutí, určitě zase někdy upeču. Třeba se ještě někdo ozve, kdo poradí lépe.
Vypadá zajímavě jen nevim kolik asi se má přibližně píct
Upekla jsem pro návštěvu-jen se olizovali a všichni si vzali recept.Prý něco tak dobrého už dlouho nejedli.Určitě to zkuste!!!!!!!!!!!
Pozdě večer jsem piškoty polila silnou kávou, dnes ráno jsem ochutnala a dávám 1.Jsou výborné!!!Piškoty po té kávě změkly.
Tak dnes jsem tyto řezy upekla, ochutnala a jsou dobré.Jen doufám, že do zítra piškoty trochu změknou.Jinak celkem nenáročné na čas, jednoduchý krém, no prostě zkuste a uvidíte.