Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
BEE
|17. 2. 2011 14:48
Právě vyrábím tyto řezy a mám lehkou paniku,že je to malé množství na středně velký plech. :-\
Jana Koelblová
|31. 1. 2010 17:49
Dneska jsem tuto buchtu upekla a je vynikající. A to ještě nestačila správně zavlhnout, takže očekávám, že zítra bude neskutečně mňamózní....
jana h
|21. 7. 2009 22:55
Primlouvala bych se, aby u rezu autori uvadeli rozmery plechu, protoze je tezko odhadnout, na jaky testo nalit a jak moc "vybehne"... tyhle rezy byly dobre, ale vsem se zdalo na to mnozstvi testa hodne malo kremu a to si myslim, ze jsem tentokrat i velikost plechu trefila spravne...
Jana
|2. 2. 2008 16:53
Upekla jsem tyto řezy a jsou opravdu dobré.Do krému by mohl být i kokos,také by to mohlobýt bobré.Příště to zkusím.
Hana Rožníčková
|20. 4. 2007 13:42
Ixko, je to vlastně piškot, peče se do zrůžovění, zkoušej špejlí, nesmí se na ni těsto lepit. Peču podle oka - cca 12 minut při 180°C. Ale fakt nevím, řezy jsem pekla, jsou výborné, ale už je to dávno, díky za připomenutí, určitě zase někdy upeču. Třeba se ještě někdo ozve, kdo poradí lépe.
ixka
|20. 4. 2007 13:12
Vypadá zajímavě jen nevim kolik asi se má přibližně píct
maja
|2. 3. 2007 20:38
Upekla jsem pro návštěvu-jen se olizovali a všichni si vzali recept.Prý něco tak dobrého už dlouho nejedli.Určitě to zkuste!!!!!!!!!!!
handula
|15. 9. 2006 07:29
Pozdě večer jsem piškoty polila silnou kávou, dnes ráno jsem ochutnala a dávám 1.Jsou výborné!!!Piškoty po té kávě změkly.
handula
|14. 9. 2006 19:06
Tak dnes jsem tyto řezy upekla, ochutnala a jsou dobré.Jen doufám, že do zítra piškoty trochu změknou.Jinak celkem nenáročné na čas, jednoduchý krém, no prostě zkuste a uvidíte.