úžasné i já souhlasím s pipikacu. Rychlé jednoduché a moc dobré! naprosto úžasné :) <3
pro mě to nemá chybu,je to výborné,jednoduché a rychlé!!!Jen jsem si tam dala více rumíku :-)) a místo celého ořechu,kteý už bohužel nemám,jsem to posypala mletými ořechy.I tak je to výbornééééé!!!
Tak jsem to před chvílí zkusila... Nevím proč to není tak jak na obrázku.... Korpus jsem nechala v troubě o něco déle cca 12 min (pekla jsem na asi tak na180), stále se mi zdál nedopečný... Raději jsem ho vyndala ještě dokud byl světlý, přesto byl pomněrně mazlavý.... A určitě nižší než ten Váš. Nevím jestli jsem ho tam neměla nechat o něco déle, nebo péct na vyšší teplotu - bohužel to tu není uvedeno. Chtěla jsem dát pár kousků do svatební výslužky... Zkusím to tedy ještě jednou a nechám to více propéct... Naštěstí jsem si to jen testovala zda se s tím mám do té výslužky vůbec dělat :-!
Konečně se mi to podařilo vyfotit a přidat foto. Málem jsem to nestihla. Brali mi to pod rukama, Pařížských kostek si nikdo ani nevšiml...
Omlouvám se za ten název, správně tam mělo být ne sněhové ale ledové, budu muset požádat Kuchařku on-line o opravu, aby to nebylo zavádějící. Ledové proto, že na každý kousek se dává poleva zvlášť a jak poleva stéká, tak to vypadá jako rampouchy. Recept, který máte na mysli vkládám dnes pod názvem Ořechová bábovka z bílků (lze jí dělat jako řezy, dort...)
Proč se to jmenuje "Ořechové řezy sněhové", když se tam dávají i žloutky. Kdysi jsem dělala jen ořechové kostky, kam se dával pouze sníh z bílků. Dělala jsem to, když jsem na vánoce dělala vaječný koňak a zbyly bílky. Nemáte někdo tento recept? Bylo to sníh z bílků, mleté ořechy,trošku mouky a cukru,asi nějaký tuk, myslím olej po upečení se prořízlo a plnilo krémem.