Hold střevo střevem zůstane.....A to chcete péct? Když neznáte základní věci? :-(
...a není potřeba nějaký tuk?
Já pekla na 150 a upekly se dobře. Na hodiny jsem nekoukala, pekla jsem průběžně víc druhů a hlídala troubu.
Výborné. Schovala jsem si je na balkóně v krabici a budu doufat, že tam do vánoc i vydrží čekat.
Na kolik stupínku se peče???
Ta mouka neni syrova,je uvarena se zloutky a mlekem na kasi,stejne jako kdyz delate zaklechtku do polevky,nebo jisku,taky se provari, tudiz neni pak syrova...
...to chce nejdřív recept pořádně přečíst a pak Vás žaludek bolet nebude ;-)
A to mi jako chcete říct že je zdrave cpát se syrovou moukou v tom krému jo ? Fuj už teď mě bolí žaludek :'(
Bála jsem se jak dopadnou, při pečení hodně nabyly a s takovým krémem jsem taky neměla žádnou zkušenost. Teda obavy byly k ničemu a banánky byly pryč jako první, každý chtěl ochutnat a každý je i pochválil, tak jsem nakonec ráda a děkuji za novou zkušenost.
Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/
...krém na banánky nanášíme chladný a před namáčením je lepší je nechat ještě vychladit, to se pak nerozteče nic a čokoláda na krému rychle zatuhne ;-) :-) ...
Jak to namáčíte do čokolády,aby se ten krém v té čokoládě neroztekl? O:-)