V osolené vodě uvaříme brambory, slijeme z nich vodu a přilijeme horké mléko (chutnější je kondenzovaná Tatra). Rozmačkáme na kaši, přidáme vajíčka, ořechy a větší část strouhaného sýra. Máslem vymažeme zapékací formu (nebo malé jednoporcové např. mušle), naplníme, povrch posypeme zbytkem sýra a zapečeme.
2
Jíme se zeleninou, například květákem, brokolicí atd.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
anoNYm.Lz
|23. 10. 2016 17:20
AHoj.. prave som si spravil varene zemiaky. Pridal maslo, popucil a premiesal. Dalej pak stipku talianskej soli a tri struzky cesnaku. Zamaval varechou, dolial pol deci olivoveho oleja a nasekane vlaske orechy. Papina, vsetko odhadom, to zvladnete! Dobru chut.. :)