Smícháme připravené suroviny do veliké mísy a promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme přibližně 30-50 minut v rozehřáté troubě asi na 200 °C. Po upečení necháme čtvrt hodiny stydnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdenka Korábová
|17. 2. 2008 10:17
Neznám žádný recept, který si nemohu upravit podle sebe a tak mletých ořechů dám tolik, kolik mám - pět i deset deka -jasně, že né kilo a čím víc ořechů, tím méně tuku , ořechy jsou samy tučné. Jsou recepty na bábovku s ořechy naprosto bez tuku a a jsou výborné. S chutí do pečení, určitě to vyjde
Eva Červenková
|16. 2. 2008 11:29
a 200g masla tuk neni?a kdyz se orisky umelou pribude jeste tuk z nich..
Anonym
|13. 2. 2008 20:11
Já myslím,že je to celkem jedno,dala bych tak 2 hrsti a asi bych je nemlela,ale posekala a přidala hrozinky,stejně si myslím,že to bude suché,není tam žádný tuk,tak bych asi dala i trochu oleje do žloutků,jak se budou šlehat.Není na tom co pokazit.Jana
Alena Smolová
|13. 2. 2008 18:06
To mám nejradši, napsat rozemleté oříšky, ale kolik, to ssi asi musím určit sama, ne? Předpokládám, že l0 dkg, tzn. sáček , který pořídíte v prodejně. Nebo ne?